Presikhaaf Wijknieuws

Standaardteams.

Arvevo: geen programma
Voetbal: gelijkspel voor Eendracht en verlies voor Elsweide.

meer lezen
,

Voetbalclub Eendracht Arnhem legt zich neer bij het schikkingsvoorstel van de KNVB-aanklager; twee punten in mindering en 200 euro boete voor wangedrag in het gestaakte duel in 4F tegen OSC. 

meer lezen

Aan het eind van de eerste wijkplatformvergadering van dit jaar is afscheid genomen van wijkplatformlid Helen Magré. Vertrek uit de wijk en Arnhem is de aanleiding voor dit afscheid. Helen was vier jaar lid van het wijkplatform Presikhaaf en daarnaast een betrokken persoon in de wijk.

meer lezen

Op woensdag 7 februari vond de eerste wijkplatformvergadering van 2018 plaats in MFC Presikhaven. Aanwezig waren: de leden van het wijkplatform, gespreksleider, notuliste, opbouwwerk, aanvragers voor een bijdrage uit het bewonersbudget, gasten en twee gemeenteraadsleden.

meer lezen

Doordat de bodem bevroren is, kan het opruimwerk van de omgewaaide bomen in het park aan de Kinderkamp uitgevoerd worden. De bomen waren omgewaaid tijdens de storm van 18 januiari j.l. Het gebruik van zwaar materieel in het park is bijna niet mogelijk door de slappe gesteldheid van de bodem.

meer lezen

Op 29 januari zijn de werkzaamheden in de passage van winkelcentrum Presikhaaf vanaf de Kruidvat tot aan de HEMA gestart. De winkels worden na elkaar voorzien van nieuwe puien, zoals dit eerder is gerealiseerd bij de Hema, Blokker en Xenos in de passage.

meer lezen

ARNHEM - Ondanks protesten van tientallen wijkbewoners krijgt het parkeerterrein van Winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem een ontsluitingsweg via de Lange Wal. Omwonenden zijn daar tegen.

meer lezen

De winkelketen Kijkshop is begin deze week failliet verklaard door de rechtbank. Zaterdag heeft de curator 50 filialen geopend voor een executieverkoop om een deel van de schuden te kunnen betalen. Het was drukker dan normaal bij de winkel in het winkelcentrum.

meer lezen

Het winkelcentrum Presikhaaf staat aan de vooravond van een flinke renovatie.

meer lezen