Presikhaaf Wijknieuws

Op vrijdag 6 april werd afscheid genomen van Gerrit Spekschoor. Gerrit was sinds 10 jaar verbonden aan Stichting Diagonaal. Gerrit werkte daarvoor al 20 jaar bij de gemeente Arnhem en gaat nu met welverdiend pensioen. De receptie werd goed bezocht en Gerrit genoot hier zichtbaar van.

meer lezen

 

Afsluiting IJssellaan (parallelweg)

Afsluiting i.v.m. werkzaamheden tbv de woningbouw van 19 maart 07:00 uur tot 27 april 17:00 uur

meer lezen

Op woensdag 4 april hield het wijkplatform Presikhaaf de tweede reguliere wijkplatformvergadering van dit jaar.

meer lezen

Van april t/m juni 2018 kunnen Coop klanten in Arnhem, waaronder Coop Presikhaaf, hun statiegeld schenken aan Stichting Vier het Leven. Deze goede doelenorganisatie organiseert culturele uitstapjes voor ouderen.

meer lezen

Vandaag, 27 maart 2018, hebben woningcorporatie Volkshuisvesting en welzijnsorganisatie Rijnstad de verkoopovereenkomst getekend van buurthuis De Oosthof.
Passend bij de wensen van de buurtbewoners en in samenwerking met bewonersinitiatief Stichting Diagonaal en het Team Leefomgeving van de gemeente, is in woningcorporatie Volkshuisvesting een geschikte en betrokken koper gevonden.

meer lezen

Bewoners van Presikhaaf hebben bij Volkshuisvesting geklaagd over de onderhoudstoestand van hun huizen. lees meer bij Omroep Gelderland

meer lezen
,

Vandaag werd op Stadsboerderij de Korenmaat in Arnhem-Zuid de opbrengst bekendgemaakt van de Afvalestafette. Ruim 1400 Arnhemmers gingen afgelopen week op meer dan 40 locaties in de stad zwerfafval te lijf.

meer lezen

Het was nog een speerpunt van de herinrichting van het park aan de Kinderkamp (Over het Lange Water), het verplaatsen van het hondenlosloopgebied naar een andere locatie. Met het ophogen van een deel van het park was een kinderspeelveld gecreëerd op de plaats van het hondenlosloopveld.

meer lezen

Het winkelcentrum Presikhaaf staat aan de vooravond van een flinke renovatie.

meer lezen