Presikhaaf Wijknieuws

AVW'66 heeft dinsdagavond de 49ste editie van de Arnhem Cup gewonnen. De ploeg uit Westervoort versloeg in de finale Eendracht Arnhem met 2-1. Lees meer in de Gelderlander

meer lezen

27 mei – Donderdagavond werd cafetaria Kolibrie aan de Honigkamp overvallen. De eigenaar werd met een vuurwapen bedreigd. Door heldhaftig optreden door de zoon van de eigenaar mislukte de overval. De dader ging er zonder buit vandoor.

meer lezen

Beste dames en heren,

Vrijdagmiddag 25 mei heeft de Raad van State uitspraak gedaan in het kort geding (voorlopige voorziening) van De Stoere Houtman en 204 bewoners tegen de gemeente en Wereldhave om een verbinding te maken tussen het Gildemeestersplein en de Lange Wal.

meer lezen

Koopzondag 30 september 2018 muziek- en dansfestijn “Kleurrijk Presikhaaf” in en rond het winkelcentrum Presikhaaf.

Muziek- en dansgroepen uit de wijk Presikhaaf treden live op met muziek en dans uit verschillende windstreken.

meer lezen

Sinds 14 juli 2016 geldt in Nederland het VN verdrag voor mensen met een beperking*. Met dit verdrag is inclusie niet langer een gunst maar een recht. Het doel is om de samenleving zo in te richten dat iedereen mee kan doen, omdat ieder mens evenveel waard is.

meer lezen

In de nacht van dinsdag op woensdag is aan de van Kampenstraat een auto in vlammen opgegaan. De brandweer was er snel bij, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig in brand vloog. Ook een auto die ernaast stond heeft schade opgelopen.

meer lezen

Op 26 april werden Moon Yiu Man (65) en Leneke Krechting (68) geridderd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De heer Man is vooral bekend bij de inwoners van Presikhaaf om zijn restaurant China Town in het winkelcentrum. Mevrouw Krechting is al 50 jaar actief als vrijwilligster bij de Scout Shop, onderdeel van Scouting Nederland.

Lees meer in De Gelderlander >>>

meer lezen

Van april t/m juni 2018 kunnen Coop klanten in Arnhem, waaronder Coop Presikhaaf, hun statiegeld schenken aan Stichting Vier het Leven. Deze goede doelenorganisatie organiseert culturele uitstapjes voor ouderen.

meer lezen

Het winkelcentrum Presikhaaf staat aan de vooravond van een flinke renovatie.

meer lezen