Presikhaaf Wijknieuws

Van de redactie:

Op woensdag 29 november was de laatste wijkplatformvergadering van het jaar in MFC Presikhaven. Aanwezig waren 6 leden, de stadsdeelmanager voor Presikhaaf, een ambtenaar van afdeling verkeer, een gemeenteraadslid, de opbouwwerker van Rijnstad, de voorzitter en notuliste, de wijkkrant- en webredactie en vijf aanvragers voor een bijdrage uit het wijkbudget (wijkbewoners).

meer lezen

Op dinsdagavond 20 juni wordt een 67-jarige inwoner van Arnhem mishandeld door twee onbekende mannen op de Kamphuizenlaan. Het slachtoffer staat rond 21.00 uur stil met zijn auto en is een bericht aan het versturen met zijn mobiele telefoon. Dan trekken de twee onbekende mannen zijn portier open en beginnen op hem in te slaan. Ook wanneer het slachtoffer uit zijn auto is gevallen, gaat het geweld door. Dan wandelen de twee op hun gemak weg. De mishandeling en de twee mannen zijn vastgelegd door bewakingscamera’s. De beelden worden in de uitzending getoond.

meer lezen

Op de volgende locaties rond Presikhaaf vinden momenteel wegwerkzaamheden plaats  of gaan binnenkort van start.

  • Merwedestraat: Hinder i.v.m. het aanleggen van een duiker van 3 november tot 22 december 
  • Amerstraat e.o (fietspad): Afsluiting door wegwerk i.v.m. de herinrichting van de fietsroute van 13 november tot 22 december

Voor meer informatie lees verder op deze pagina.

meer lezen

Tijdens het bewonersoverleg Over het Lange Lange Water heeft bestuursvoorzitter F. Sikkes duidelijkheid gegeven over de voortgang van stichting- en leerbedrijf Diagonaal, gevestigt in buurtcentrum De Oosthof aan de Kinderkamp.

meer lezen

Zorgt u :
Meer dan drie maanden per jaar op vrijwillige basis voor iemand?
Doet u dat meer dan 8 uur per week?
Dan heeft u recht op een mantelzorgcompliment!!
Als degene voor wie u zorgt inwoner van Arnhem is, kan hij/zij dat mantelzorgcompliment voor u aanvragen.

meer lezen

Achter de schuttingen bij winkelcentrum Presikhaaf wordt hard gewerkt aan de afbouw van de Albert Heijn en ALDI. Naar verwachting gaat dit nieuwe deel van het winkelcentrum begin maart 2018 in gebruik.

meer lezen

In de buurt Over het Lange Water is Omgekeerd Inzamelen al ingevoerd.
In week 44 wordt gestart met Omgekeerd Inzamelen in de buurten presikhaaf I, Presikhaaf II, Presikhaaf III, Winkelcentrum en Elsweide.

meer lezen

Het winkelcentrum Presikhaaf staat aan de vooravond van een flinke renovatie.

meer lezen