Ken je de cultuurmakelaar van Presikhaaf al?

Onze wijk, zoals in alle gebieden en wijken van Arnhem, heeft een eigen cultuurmakelaar. De komende periode is dat Sanne Ahlers. Heb jij of hebben jullie een mooi idee voor een culturele activiteit, een droom, vind je dat er wat mist in de wijk of wil je graag samenwerken met anderen? Laat van je horen! De cultuurmakelaar denkt met je mee. Ze verbindt je met andere mensen en organisaties én kan jou ondersteunen met ruimte en materialen. Ook kunnen we samen nadenken over de organisatie en financiering. Zo krijg je zelf de tools en contacten in handen om je eigen ideeën verder te ontwikkelen en uit te voeren.

Voor de mensen in Presikhaaf, van de mensen in Presikhaaf
Wil je ‘iets’ met fotografie, muziek, mode of bijvoorbeeld urban arts (beeldende kunst), maar je weet niet hoe? Samen met de buren cultuur in de buurt? Leeft er een idee in je organisatie en zoek je samenwerkingspartners?  Sanne: ‘Denk groot of klein, heel veel kan. Voor bewoners (0 tot 100 jaar), bewonersinitiatieven, organisaties en samenwerkingsverbanden: ik hoor graag van je!’

Emilie (rechts) heeft voorlopig haar taken overgedragen aan Sanne © Zefanja Hoogers

Hoe bereik ik de cultuurmakelaar
Op dinsdagen en donderdagen zit Sanne in de wijk. Je kunt binnenkomen voor een praatje bij het MFC, ontmoetingsruimte Rozet, Laan van Presikhaaf 7. Vind je het fijner om even te bellen, appen of mailen? Dan kan dat naar sanne.ahlers@rozet.nl of via +31 638915173. Zij vervangt de komende maanden Emilie die na haar zwangerschapsverlof na de zomervakantie van 2024 terug komt. Voor een kijkje in de keuken van álle cultuurmakelaars van Arnhem, ga naar rozet.nl/indestad

Deel deze pagina op social media: