Buurtbalie Presikhaaf

Dinsdag 5 maart gaat de Buurtbalie Presikhaaf van start. Dit is 1 centraal punt in de wijk waar wijkbewoners terecht kunnen met al hun vragen over wonen en leven in de wijk. De Buurtbalie is gevestigd op de begane grond van het MFC Presikhaaf en is elke dinsdag geopend van 13.00 tot 14.30 uur.

De Buurtbalie is opgericht om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken vragen te stellen over wonen en leven in de wijk. Zo hoeven de buurtbewoners niet te kiezen bij welke organisatie ze moeten zijn; de organisaties zijn gewoon aanwezig. Buurtbewoners kunnen vragen stellen veiligheid, afval, de huurwoning, activiteiten in de wijk, ideeƫn voor de wijk, energiebesparing, vrijwilligerswerk etc.

Er zijn geen kosten aan verbonden.  Men kan zonder afspraak binnenlopen.

Samenwerkingspartners

De Buurtbalie is een initiatief vanuit het opbouwwerk van Rijnstad in samenwerking met Portaal, wijkagenten Presikhaaf, Rozet, Energiebank, wijkconciƫrges Presikhaaf, Vivare, kinderwerk Rijnstad, Team Leefomgeving en Wijkteam Presikhaaf. Daarnaast sluiten ook Vrijwilligerscentrale Arnhem en Volkshuisvesting 1x per maand aan.

Praktische informatie

MFC Presikhaaf is te vinden aan de Laan van Presikhaaf 7. De Buurtbalie is elke dinsdag open tussen 13.00 en 14.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Deel deze pagina op social media: