Aankondiging werkzaamheden Kinderkamp

We willen u graag op de hoogte stellen van aanstaande werkzaamheden aan de Kinderkamp, deze werkzaamheden worden door ons uitgevoerd.
Wat gaat er gebeuren
Ter hoogte van de T-splitsing Kinderkamp-Kermisland tot T-splitsing Kinderkamp-Middachtensingel brengen wij nieuwe drempels en voetgangersoversteken aan.
Dit werkgebied is met rode/oranje arcering weergegeven onder deze link
Wanneer voeren wij dit uit
Wij starten met de werkzaamheden op maandag 29-04-2024 vanaf 7:00 uur. De werkzaamheden duren tot en met zaterdag 04-05-2024.
Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden is uw woning bereikbaar. Wij treffen hiervoor passende maatregelen. Wij streven ernaar om onze werkzaamheden efficiënt uit te voeren en de overlast voor de buurt zoveel mogelijk te beperken.
Verkeersmaatregelen
Gedurende de werkzaamheden sluiten wij de weg volledig af voor doorgaand verkeer. Uw woning of bedrijfspand aan dit werkvak is ten alle tijden te voet bereikbaar. Wij treffen hiervoor de nodige verkeersmaatregelen.
Aanbieden huisvuil
Het aanbieden van uw huisvuil heeft geen gevolg voor u. U kunt uw huisvuil gewoon aanbieden zoals u gewend bent.
Contact
Indien u vragen heeft of aanvullende informatie gewenst is, dan kunt u contact opnemen met onze uitvoerder op het werk. Nando Kruse staat garant om uw vragen te beantwoorden op werkdagen tussen 07.00 -16.00 uur. U kunt hem bereiken via 06-39829916.

Wij danken u alvast hartelijk voor uw begrip en medewerking!

Deel deze pagina op social media: