Officiële opening van de Sporthal Middachtensingel.

De sporthal aan de Middachtensingel was al enige weken in gebruik, de eerste wedstrijden zijn al gespeeld, donderdag 14 maart is hij officieel in gebruik genomen.

De sporthal Kermisland was al een aantal jaartjes gedateerd en daarom is een nieuwe hal gebouwd op de oude locatie van de John F. Kennedyschool. De vaste bespeler van de sporthal is de volleybalvereniging Aetos. Daarnaast maken de scholen rond de sporthal er ook gebruik van.

De opening werd verricht door de wethouder Sport van de gemeente Arnhem, Bob Roelofs, samen met afgevaardigden van het sportbedrijf Arnhem, Aetos en de scholen.

Daarnaast waren omwonenden uit de buurt Over het Lange Water ook uitgenodigd om met een hapje en een drankje de officiële opening te vieren. Belangstellenden konden een rondleiding door de sporthal krijgen.

De sporthal beschikt over een horecagelegenheid dat als sportcafé met terras is ingericht, waar ook buurtbewoners gebruik van kunnen maken.

De sporthal mag dan officieel in gebruik zijn genomen, de locatie is nog niet af. Doordat de oude sporthallen aan de Kinderkamp en Kermisland nog niet gesloopt zijn, kunnen nog niet alle 80 parkeerplaatsen gerealiseerd worden. Ook de geplande verkeersafwikkeling ingang Middachtensingel – uitgang Kinderkamp laat op zich wachten. De realisatie van nieuwbouw op de locatie van de oude sporthal Kermisland is ook nog niet duidelijk.

Deel deze pagina op social media: