Maak Arnhem schoner

Op 23 maart 2024 vindt voor de 22ste keer de Landelijke Opschoondag plaats, een dag waarop we in heel Arnhem, met zoveel mogelijk inwoners de handen ineenslaan om onze stad een stukje schoner te maken.

Jaarlijks wordt de Landelijke Opschoondag door heel Nederland georganiseerd met als doel ons land schoner te maken en bewustzijn te creëren rondom het thema zwerfafval. Vanuit Arnhem Schoner dagen wij zoveel mogelijk Arnhemmers en Arnhemse organisaties uit om gewapend met een grijper en zak de straat op te gaan om ons mooie stad samen op te ruimen. Iedereen kan meedoen, jong en oud, samen gaan we er tegenaan!

Wijk-initiatieven zoals Elderveld Schoon en de Laar Schoon gaan weer hard aan het werk in hun eigen buurt om een aangename leefbare wijk te creëren. Maar ook in Alteveer ‘t Craneveld is er een bewoonster die net als vorig jaar weer een groep wijkbewoners in beweging krijgt.

Hoe kun jij meedoen?
Het is eenvoudig! Laat ons weten of je mee wilt doen en hoe jij jouw schoonmaakactie wilt vormgeven. Of je nu met een bedrijfsteam, als organisatie, als buurtbewoners, of als individu wilt deelnemen, alle hulp is welkom. Wij zorgen voor alle benodigde materialen, zoals grijpers, ringen & vuilniszakken. Ook dit jaar zullen we weer het afval ophalen.

Aanmelden en meer informatie
Wil je meedoen? Geweldig! Laat ons weten of je deelneemt en geef aan hoe wij jou actie kunnen ondersteunen. Stuur je reactie naar acties@arnhemschoner.nl

Samen houden we de stad schoon
Door samen te werken op deze Landelijke Opschoondag maken we Arnhem niet alleen schoner, maar versterken we ook de saamhorigheid in onze stad. Laten we samen een positieve impact creëren.

Deel deze pagina op social media: