Vind jij duurzaamheid belangrijk? Wil jij je inzetten voor Arnhem? Geef je dan snel op voor de gratis duurzaamheidscursus!

Tijdens deze cursus leer je alles over duurzaamheid en onze invloed daarop. Verschillende onderwerpen zoals energie, afval en groen komen aan bod en je ontwikkelt vaardigheden om andere Arnhemmers te motiveren voor een duurzame levensstijl.

“De duurzaamheidscursus was voor mij een eyeopener. Ik heb geleerd en gezien wat er gebeurt op onze planeet door ons eigen gedrag. Ook ben ik mij bewust geworden van wat ik persoonlijk kan doen om bij te dragen aan een beter klimaat. Ik kijk met dankbaarheid terug op wat ik allemaal heb geleerd. Echt een aanrader.” – Mary Goma

Met deze cursus willen we Arnhemmers met diverse culturele achtergronden bereiken. Het spreken van een tweede taal is dus een pré! Een opleiding of werkervaring is niet nodig, alleen een basisvaardigheid Nederlands.

Persoonlijke ontwikkeling
Er worden zes bijeenkomsten georganiseerd (over een periode van twee maanden), inclusief een excursie en certificaatuitreiking. Er is alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De data van de bijeenkomsten bepalen we samen. We starten in oktober 2023. Deelname is volledig gratis!

Aanmelden
Ben jij geïnteresseerd in de cursus en wil je er meer over weten? Of wil je je aanmelden?

Ga naar www.bureauwijland.nl of neem contact op via kleurrijkgroen@bureauwijland.nl. Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus wees snel!

Deel deze pagina op social media: