Arnhem Groen Markt bij Molenplaats Sonsbeek op zondag 1 oktober

Volop groene inspiratie tijdens de Arnhem Groen Markt bij Molenplaats Sonsbeek op zondag 1 oktober

Tuin- en oogstmarkt
Ontdek tijdens de Arnhem Groen Markt alles voor een groene tuin en balkon. Het najaar is dé tijd om buiten aan de slag te gaan, want een bloeiende lente plant je in de herfst. Op de markt vind je planten, bomen, zaden, tuinontwerpers, advies over klimaatbestendig – en natuurvriendelijk tuinieren en kun je je eigen regenton maken.

In het najaar wordt er volop geoogst. Maak op de markt kennis met aanbieders van lokale producten en ontdek hoe rijk het aanbod van Arnhem en omstreken is.   


Korting op plantgoed 

Ga je tegels wippen? Lever de tegels tijdens de markt in bij Arnhem Klimaatbestendig en ontvang korting op plantgoed. Zo maken we Arnhem samen groener en ook nog kans op het winnen van het NK Tegelwippen!


Kinderactiviteiten 
Voor kinderen is er ook van alles te beleven en ontdekken, zoals een activiteit onder begeleiding van Natuurcentrum Arnhem, knutselen met IVN en je prachtig laten schminken.

Dus kom voor lekkere en groene inspiratie op zondag 1 oktober naar de Arnhem Groen Markt bij Molenplaats Sonsbeek. De markt is van 11:00 tot 16:00 uur en is gratis toegankelijk.
 
Zie voor het overzicht van alle deelnemers en het programma  www.groenarnhem.nl  

Deel deze pagina op social media: