Wat vindt u als wijkbewoner van het park Presikhaaf?

In Presikhaaf ligt het mooie stadspark Presikhaaf. Voor veel inwoners een plek om te wandelen, sporten, spelen of naar het T-Huis te gaan. De gemeente en schouwgroep Park Presikhaaf zijn benieuwd naar ideeën om het park te verbeteren. In de schouwgroep overlegt een aantal wijkbewoners met de gemeente, Stadsboerderij Presikhaaf, wijkagenten en andere betrokkenen.

Ideeën voor het park

Wat vindt u als wijkbewoner van het park? Hoe gebruikt u het park nu? Wat is er nodig voor een prettig, mooi en veilig park? Via een korte vragenlijst kunt u uw ideeën aan ons doorgeven.

De uitkomsten

De gemeente kijkt met schouwgroep Park Presikhaaf welke ideeën we kunnen doorvoeren. De uitkomsten van de vragenlijst leest u na afloop hier in het Wijknieuws Presikhaaf.

Vragenlijst

Wilt u graag uw mening en ideeën kwijt over Park Presikhaaf? Ga naar www.arnhem.nl/parkpresikhaaf en vul de vragenlijst in.


Digitaal wijkpanel
De gemeente Arnhem is benieuwd wat voor ideeën inwoners hebben om hun wijk te verbeteren. Dit keer gaat het om Park Presikhaaf, maar later volgen ook andere onderwerpen in Presikhaaf waar u digitaal uw mening kan geven. We noemen dit een digitaal wijkpanel. Wilt u vaker meedenken over de wijk? Stuur dan een email naar presikhaaf@leefomgevingarnhem.nl    Deel deze pagina op social media: