Schouwgroep park Presikhaaf zoekt uitbreiding

In onze wijk ligt het mooie park Presikhaaf. Voor vele wijkbewoners een plek om doorheen te wandelen, te sporten, te recreƫren of een bezoekje te brengen aan het T-Huis. Het park wordt onderhouden door de gemeente Arnhem. Zij zorgen ervoor dat het park er goed bij ligt. Op verzoek van de gemeente is er al jaren een zogeheten schouwgroep park Presikhaaf. In deze schouwgroep zitten ook een aantal wijkbewoners. Enkele keren per jaar worden deze wijkbewoners uitgenodigd om samen met de toezichthouder bossen en parken van de gemeente te overleggen wat er gedaan zou kunnen worden om het park optimaal te houden. Bij dat overleg zijn ook vertegenwoordigers van de stadsboerderij, het waterschap en soms ook de toezichthouder/BOA en de wijkagenten Presikhaaf aanwezig.

Omdat het aantal wijkbewoners dat in deze schouwgroep zit wat is teruggelopen, zoeken we belangstellende wijkbewoners die het leuk vinden om mee te praten over park Presikhaaf. Omdat de mening van wijkbewoners over het park Presikhaaf belangrijk is willen we wat uitbreiding van de delegatie van wijkbewoners in de schouwgroep.

Voor wat betreft de tijdsinvestering valt dit reuze mee. Twee keer per jaar komen we bij elkaar in de stadsboerderij en aan het eind van het overleg lopen we samen een rondje door het park om te kijken hoe alles er bij ligt.

Mocht u/jij als wijkbewoner het leuk vinden om hieraan mee te doen, dan kan de belangstelling kenbaar worden gemaakt aan de opbouwwerker/bewonersondersteuner Michel Wesolek van Rijnstad. Dat kan door een mailbericht te sturen naar m.wesolek@rijnstad.nl of hem te bellen op nummer 06-31 95 29 97.

Deel deze pagina op social media: