Help jij mee met Buurtcamping Presikhaaf?

Drie dagen lang kamperen met allerlei buren in je eigen stadspark: zo leer je elkaar (beter) kennen! Daarom organiseren we een Buurtcamping in Presikhaaf vanuit stichting De Buurt. šŸ•

We zijn opzoek naar enthousiaste buurtbewoners in Presikhaaf die samen met ons deze leuke kampeeractiviteit willen organiseren. Om een beeld te krijgen van wat een Buurtcamping is, kun je dit sfeerfilmpje of onze website (www.debuurtcamping.nl) bekijken.

Lijkt een Buurtcamping organiseren je wel wat? Stuur dan een appje of bel naar Vanessa
(06 14 19 84 78) of stuur een mailtje naar vanessa@debuurtcamping.nl en we nemen contact met je op!

Wat is de Buurtcamping?
Tijdens De Buurtcamping wordt het park bij jou in de buurt drie dagen lang omgetoverd tot gezellige camping. De camping wordt bewoond door alle mensen die buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit. Je groet de buurman en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leren buurtbewoners elkaar tijdens een ontspannen vakantie in eigen stadspark beter kennen.

Op deze manier verbinden we allerlei soorten mensen met elkaar. En dat is belangrijk want we willen allemaal graag leven in een prettige buurt. Een buurt waarin je elkaar kent, waarin iedereen zich veilig voelt en waar we elkaar om hulp durven vragen. Juist in deze tijd, waarin we zo makkelijk langs elkaar heen leven. Een derde van de kampeerplekken zijn gereserveerd voor minima. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een zorgeloze vakantie.

Deel deze pagina op social media: