Pannaveld aan de Kinderkamp verplaatst.

Deze week is het pannaveld geplaatst dat tot eind juli in het park Kinderkamp heeft gelegen. Tegen de wens in van omwonenden heeft Stadsbeheer de plannen doorgezet. Het pannaveld ligt nu in de omgeving van buurtcentrum De Oosthof naast een al aanwezig basketbal- en voetbalveld.

nieuwe locatie van het pannaveldje.

Omdat het tegen het gemeentebeleid is dat er twee pannavelden op één locatie liggen (park Kinderkamp) moest het verharde veld verdwijnen. Het veldje werd hoofdzakelijk door jongeren in de winterdag gebruikt en het volgens de Gemeente Arnhem te weinig.

oude locatie van het pannaveldje.

Wat er met de oude locatie gaat gebeuren is de redactie nog niet bekend. Of struiken, of gras? Of bestaande basketbalveld blijft is ook nog niet bekend.

Deel deze pagina op social media: