Zomeractiviteiten voor kids & jongeren in de wijk Presikhaaf!

Vanaf 17 juli is er tijdens Summerprikko van alles te doen voor kinderen tussen 4 t/m 20 jaar. Van dansen tot kick-boxen en van knutselen tot fotografie. Gratis óf tegen een kleine bijdrage!
Zes volle weken zomervakantie met sportieve, creatieve en andere toffe activiteiten voor kinderen uit de wijk. Dat is Summerprikko! Voor het vierde jaar op rij in Presikhaaf.

Lokale aanbieders haken aan om de jeugd tijdens de zomervakantie geen moment stil te laten zitten. Capoeira of freerunnen, steppen of pizza bakken, graffiti workshop of een tour met de boer, moestuinkoken of het park in om kriebelbeestjes te zoeken: van de Regenboog tot Oosthof, de Overkant en overal daar tussenin is wat te doen.  

De website www.summerprikko.nl staat ondertussen gevuld met programma en vult zich telkens nog aan met nieuwe activiteiten. Je vindt daar een overzicht waarvoor je je allemaal kunt aanmelden! Op Instagram en Facebook kondigt Summerprikko ook telkens iets aan! Bijna alle activiteiten van 17 juli tot en met 28 augustus zullen gratis zijn, soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd.  Summerprikko is in 2020 tijdens de eerste corona zomer geïnitieerd door het samenwerkende netwerk in de wijk, onder regie van Sportbedrijf, Rijnstad en Rozet, ondersteund door de gemeente Arnhem. Ook deze derde editie hebben we weer zin in een overvolle zomer in beweging! Kijk snel op onze sociale media om ons te volgen.

Kijk snel op www.summerprikko.nl of via onze instagram @summerprikko om je vakantie te beginnen!

Fijne zomervakantie!  

Met vriendelijke groet,
Emilie van Heydoorn 
Cultuurmakelaar Presikhaaf • Rozet Meedoen
Deel deze pagina op social media: