Gratis biebabonnement voor Arnhemse jongeren t/m 24 jaar

Rozet heeft goed nieuws voor alle Arnhemse jongeren van 18 t/m 24 jaar: sinds 1 januari 2023 is de maximale leeftijd voor een gratis biebabonnement bij Rozet verhoogd van 17 naar 24 jaar. Met dank aan Gemeente Arnhem kan deze volledige leeftijdsgroep vanaf dit jaar een gratis Compleetabonnement afsluiten bij Rozet.

Per 1 januari 2023 heeft Gemeente Arnhem extra geld beschikbaar gesteld voor biebabonnementen voor jongeren. Waar een biebabonnement eerder gratis was voor alle jeugd tot en met 17 jaar, is deze leeftijd vanaf dit jaar opgehoogd tot en met 24 jaar. Dit betekent dat alle Arnhemse jongeren van 18 tot en met 24 jaar een gratis Compleetabonnement kunnen afsluiten bij Rozet, waarmee zij gratis toegang krijgen tot de gehele collectie aan boeken, e-books en luisterboeken. Dit brengt Rozet weer een stapje dichter bij de ambitie om taalvaardigheid onder jongeren te vergroten. 

Inschrijven voor het Compleetabonnement kan via www.rozet.nl/lidmaatschap. Hier vind je ook meer informatie over het abonnement. Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar klantenservice@rozet.nl of bellen naar 026 – 354 31 00.

Deel deze pagina op social media: