Bieb3000 aan Hisveltplein 21 is verkocht

Wij moeten onze thuisbasis verlaten, Bieb3000 aan Hisveltplein 21 is verkocht. Ondanks dat het verdrietig nieuws is zijn wij ook ontzettend dankbaar voor de mooie projecten die wij hebben mogen draaien, de mooie mensen die wij hebben ontmoet en de momenten die wij hebben gedeeld met elkaar.

Op dit moment zijn wij dan ook bezig met een ander pand waar wij als Collectief Koppig een nieuwe start gaan maken. Helaas kunnen wij nog niet melden waar dat zal zijn, maar daar gaat snel verandering in komen!

Omdat wij weggaan organiseren wij een Alles moet er Uit-verkoop.

We willen graag nog een laatste keer buurten met de buurt en bekenden. Dus kom langs op zaterdag 12 november tussen 15:00 & 20:00 en koop onze spullen zodat wij minder hoeven te verhuizen. En voor de aller ALLER laatste keer, lach, eet, drink en dans met ons in BIEB3000!
(Zie flyer op de agenda van 12 november).


English below…..
Hopelijk tot snel, Lieve groet, Collectief Koppig. 

Dear partners and friends.
We have to leave our homebase Bieb3000 at hisveltplein 21.Although it is very sad news we are very grateful for the projects and beautiful people we met and the moments we shared.At the moment we are also working on another building where we as Collectief Koppig will make a new start. Unfortunately we can tell where it is but that will be announced soon.Because we are leaving we will organize an everything must GO event! We loved to meet once again our neighbours and friends. So come by on saturday 12th november from 15:00 till 20:00 and for the FINAL smile, drink and dance with us in Bieb3000! Best regards, Collectief Koppig. —

WWW.COLLECTIEFKOPPIG.NL

#KOPPIG026

EEEEEENNNNNNN……….ACTIE

Deel deze pagina op social media: