02jun19:30Jazzy klanken in MFC PresikhavenKaartverkoop vanaf 15 mei

Details

Vrijdagavond 2 juni geeft Cultuurgroep Presikhaaf ruim baan aan de 41 – jarige sterke jazzformatie Old Iezer Jazzband. Hun thuisbasis is de omgeving van Zutphen. Echter door hun muzikale optredens op talloze jazzfestivals en concerten in jazzclubs in binnen -en buitenland, hebben ze hun reikwijdte vergroot. Het zijn gevierde en opvallende “oude stijl” jazzartiesten die nog regelmatig podia betreden en zorgen voor een avondvullend programma.

De band bestaat uit zes leden: Fred van Werkum (cornet en zang), Nick Smit (banjo, gitaar en zang), Wil Budel (trombone), Johan Smit (klarinet en altsaxofoon), Fons Sueters (sousafoon) en Ernst Boere (slagwerk).

De musici brengen op geheel eigen wijze jazzimprovisaties ten gehore. Spelen de nummers op een levendige, swingende en herkenbare manier. Omschrijven hun stijl als een mix van New Orleans, Engelse Revival en Dixieland. De basis van het repertoire halen ze uit de diverse perioden van de Jazzmuziek.

Waar de bandleden genoegen aan beleven is de wisselwerking met het publiek. Met hun jazzy klanken willen ze de bezoekers raken en community singing uitlokken.

Kom naar de muziekavond, voel de groove, dans, zing en luister naar melodieuze bekende jazznummers en originele interpretaties van de Old Izer Jazzband.

Noteer in de agenda
Vrijdag 2 juni jazzavond met de Old Iezer Jazzband.
Locatie: MFC Presikhaven, Laan van Presikhaaf 7, Arnhem.
Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.
Kaarten (vanaf 15 mei)

Kaartverkoop (3,00 euro, contante betaling) aan de kassa op de muziekavond of in Rozet Bibliotheek Presikhaaf tijdens openingsuren.

Reserveren kaarten via cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com

more

Tijd

(Vrijdag) 19:30

Locatie

MFC Presikhaven

Laan van Presikhaaf 7