22junGehele dagHet Grote Kinderfeest in Park Presikhaaf!

Details

Op 22 en 23 juni moeten kinderen tot en met twaalf jaar in Park Presikhaaf zijn voor het Grote Kinderfeest! Er zijn botsauto’s, een stormbaan en (gratis) friet. Dus neem je ouders mee en vier samen feest tijdens de belangrijkste feestdagen voor moslims.
“Iedereen is welkom, welk geloof je ook hebt”, zegt organisator Tarik Hamdiui. “In de Islam zijn de belangrijkste feesten het Ramadan- en Offerfeest.
Niet alleen islamitische kinderen verdienen dan feest, maar álle Arnhemse kinderen. In het weekend na het Offerfeest vieren we daarom het Grote Kinderfeest. Zo worden islamitische feesten van álle Arnhemmers en brengen we moslims en niet-moslims met elkaar samen. Dat doen we al bijna tien jaar. De afgelopen jaren in Park Immerloo waren er vaak zelfs 8.000 bezoekers!”
Wat is er te doen?
“Het feest wordt een ware beleving voor kinderen en hun familie”, belooft Tarik. “Met verschillende attracties, zoals botsauto’s, een stormbaan en draaimolen. Maar ook met (gratis) friet, suikerspinnen en ranja. Zo wordt het een unieke beleving voor veel Arnhemse kinderen. Voor de rest van de familie is er genoeg te beleven met onder andere een foodbazaar met vele verschillende foodtrucks.

Hopelijk zien we jullie dan!”
Het Grote Kinderfeest wordt georganiseerd door de stichting Vier IED!
Kijk voor meer informatie op www.vieried.nl

more

Tijd

Gehele dag (Zaterdag)(GMT+02:00)

Locatie

Park Presikhaaf

Laan van Presikhaaf 2