04mrt13:0016:00Geldinzamelingsactie voor Turkije en SyriëBenefietavond en -middagen, in Presikhaaf bij de Weldam

Details

Op vrijdagavond 3 maart, zaterdagmiddag 4 maart en zondagmiddag 5 maart, organiseert SWOA een benefiet om geld op te halen voor de getroffen gebieden in Turkije en Syrië. We hebben drie mooie dagen samengesteld waarvan alle opbrengsten naar Giro 555 gaan. Jouw hulp is van harte welkom!

Activiteiten voor jong en oud!
Op onze drie locaties organiseren we op deze dagen verschillende activiteiten waarvoor een kleine bijdrage wordt gevraagd. Denk aan een (kleding)marktje, drankjes en zelfgemaakte hapjes, een bingo, een veiling en live muziek. Ook aan de kleintjes wordt gedacht!

We doen dit niet alleen! Ook andere organisaties, initiatieven en wijkbewoners helpen mee. Zo kan je bijvoorbeeld sterrenkijken bij De Petersborg, een stoelmassage krijgen bij De Weldam en een ritje met de DuoFiets bij De Gaanderij. En er komen alleen maar meer activiteiten bij!

Steun jij dit goede doel?
Loop dan bij ons binnen op een van de volgende momenten:

  • Vrijdag 3 maart, 18.30 – 21.30 uur
    Locatie De Petersborg, Slochterenweg 40 (Vredenburg)

  •  Zaterdag 4 maart, 13.00 – 16.00 uur
    Locatie De Weldam, Middachtensingel 39 (Presikhaaf)

  • Zondag 5 maart, 13.00 – 16.00 uur
    Locatie De Gaanderij, Driemondplein 1 (Elderveld)

Kijk voor meer informatie op www.swoa.nl/benefiet.

Help slachtoffers aardbeving
De aardbeving in Turkije en Syrië Heeft het leven van honderdduizenden mensen volledig verwoest. Veel mensen zijn dakloos en ontredderd. Er is dringend behoefte aan medische zorg, dekens, voedsel en onderdak. Met deze benefiet willen we zoveel mogelijk geld inzamelen om hen te ondersteunen.

more

Tijd

(Zaterdag) 13:00 - 16:00

Locatie

SWOA De Weldam

Middachtensingel 39