27jan19:30Culturele Avond: Reis van je leveninloop vanaf 19.00 uur

Details

De voorstelling, “Reis van je leven” gaat over de verschillende fases van je leven. Van baby, peuter, kleuter, kind, puber, jongere, volwassene tot oudere. Jin, Joe & Nu gebruiken het podium om alle facetten van het leven op een dynamische en speelse wijze te vertolken. (Be)vragen en nodigen publiek uit om samen te reizen langs de tijdlijn van je leven. Met muziek, theater en dans worden bezoekers geprikkeld om voor heel even terug te stappen in de tijd en de nummers van vroeger en herkenbare situaties te verbeelden en uit te beelden.ar talenten liggen bij dansen en zingen, in haar vrije tijd zingt zij bij het

Wie zijn Jin, Joe & Nu?
Joe Passanea is muzikant en theatermaker. Werkzaam op een dagbesteding waar hij mensen begeleidt met een verstandelijke beperking. Tijdens de voorstelling Reis van je leven zorgt Joe voor de rode draad, waarbij hij muziek, gedichten en verhalen aan elkaar knoopt. 

Nuria Castells speelt en danst in diverse theaterstukken (familie en sociaal, maatschappelijk culturele thema’s). Zingt in haar vrije tijd in een koor. In de voorstelling zingt ze een aantal nummers onder gitaarbegeleiding van Joe. Danst ze met Jinte en speelt stukjes theater. 

Jinte Schujren is de danseres in het stuk. Zij is o.a. werkzaam als dansdocente en geeft les aan de doelgroep 55+. Tijdens de voorstelling acteert Jinte in een aantal scènes, maar haar hoofdact is dansen en het publiek verleiden mee te dansen. 

Nieuwsgierig geworden en graag de interactieve voorstelling bijwonen? Wees welkom. 

Locatie: MFC Presikhaven, Laan van Presikhaaf 7.
Datum: vrijdagavond 27 januari 2023.
Kaartverkoop: bibliotheek Rozet Presikhaaf (openingsuren) en aan de kassa op de voorstellingsavond.
Kosten: € 3, — p.p. inclusief koffie/ thee en drankje.
Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Reserveer via cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com

more

Tijd

(Vrijdag) 19:30(GMT+01:00)

Locatie

MFC Presikhaven

Laan van Presikhaaf 7