Dit is een herhalend evenement

17mrt14:0016:00Bijeenkomst Presikheaven Junior

Details

We organiseren een viertal bijeenkomsten speciaal voor kinds en tieners (van 8 tot 16 jaar) onder de naam Presikheaven Junior. Die zijn steeds op de derde zondag van de maand (17 maart, 21 april, 19 mei, en op 16 juni) van 14.00 tot 16.00 uur, in de Stadsboerderij Presikhaaf, aan de Ruitenberglaan 4, vlak bij station Arnhem Presikhaaf. Hoewel we in principe geen toegang rekenen, zouden we een vrijwillige bijdrage van 1 euro per kind per bijeenkomst zeer op prijs stellen.

Het draait in de eerste plaats om het plezier en er spelenderwijs ook iets van opsteken. Dat doen we met leuke kwisjes, kleurplaten, filmpjes, en als het goed weer is en niet te koud, dan gaan we met z’n allen een waterraket lanceren! Halverwege de bijeenkomst is een pauze van 15 minuten. Daarin kunnen de kinderen een glas limonade drinken en natuurlijk de boerderijdieren gedag zeggen. 😊

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld als proef: is de interesse en opkomst minimaal dan stoppen we na die vier. Is er veel enthousiasme en een goede opkomt dan willen we na de zomervakantie hiermee verder gaan. Overigens kan hierbij één ouder of verzorger aanwezig zijn, tegen een bijdrage van 4 euro.

Let op: geef tevoren even de naam, geboortedatum en datum of data dat je (kind) langskomt door. Zet dat in een e-mail naar presikheaven@gmail.com met als onderwerp: Presikheaven Junior. Dan weten we hoeveel kids er komen en van welke leeftijd.

more

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:00(GMT+00:00)

Locatie

Kinderboerderij Presikhaaf

Ruitenberglaan 4