Politiek in de wijk: Arnhem Centraal

Nadat de locale SP een aantal weken geleden op diverse plaatsen in de wijk de inwoners opzocht, komt nu Arnhem Centraal naar de wijk.
Op donderdagavond 30 november organiseert Arnhem Centraal een bijeenkomst in Buurthuis De Oosthof om met jullie te praten en te luisteren naar jullie verhalen. We zijn benieuwd naar wat jullie buurt speciaal maakt, en of er suggesties of ideeën zijn die jullie met ons willen delen.

Presikhaaf is onze tweede stop na een geslaagde bijeenkomst in Elderveld. Kom langs en deel je gedachten en ideeën met ons. Van kleine suggesties tot grote dromen, samen kunnen we Presikhaaf nog beter maken!

Vanaf 19:00 staan de deuren open en om 19:30 beginnen we met wijkbewoners die actief zijn in de wijk of interessante verhalen over Presikhaaf kunnen vertellen. Na de gesprekken hebben we een gezellige informele borrel, waarbij je alles bij ons kwijt kunt.

Samen maken we van Presikhaaf niet alleen een wijk, maar een thuis. We zien ernaar uit om jullie te ontmoeten op 30 november!

Deel deze pagina op social media: