Ome Joop’s Tour: “We gaan zaterdag van start en gaan ook weer drie nachten slapen!”

Komende zaterdag 22 juli gaat de 72e editie van Ome Joop’s Tour van start. De wielerronde begint op Sportpark Hartenstein in Oosterbeek waar de deelnemers kennis gaan maken met de ploegleiders en de overige vrijwilligers. Gedurende de dag zullen ze behendigheid oefeningen gaan doen en krijgen ze uitleg van het fietsloket Nijmegen. Uiteindelijk fietsen we van Hartenstein naar de voormalig Koepelgevangenis in Arnhem.

Organisator Marcel Legerstee vertelt dat er dit jaar weer een leuk programma is neergezet voor de deelnemers.
“We zijn er klaar voor en kunnen van start. En dit jaar gaan we sinds corona weer 3 nachten slapen. We hebben een geweldige locatie gevonden in Zevenaar waar we, de laatste drie nachten, met alle kinderen zullen overnachten. Want zeg nu zelf, overnachten hoort toch wel een beetje bij de Ome Joop’s Tour.”

Startschot
Maandag 24 juli zal het startschot worden gegeven voor vijf geweldige dagen op de fiets.
We vertrekken dan via een mooie route naar de wielervereniging Ede. Hier hebben ze een fiets zeskamp georganiseerd voor de kinderen. Het wordt een geweldig spektakel op een echte wielerbaan.

Op Dinsdag 25 juli gaan we wederom naar Watergoed in Valburg waar we ook dit jaar weer een compleet verzorgde dag krijgen aangeboden door deze strandclub. We gaan er een zeskamp spelen en we sluiten daar af met een geweldige barbecue. Watergoed is een restaurant en verzorgt ook complete personeelsfeesten, familiedagen en dergelijke. Maar voor Ome Joop’s Tour maakte ze graag ruimte.

Deel deze pagina op social media: