Bep&Fatima – Voor vrouwen door vrouwen

Al meer dan 250 vrouwen gratis geholpen! Bep&Fatima, gratis coaching voor en door vrouwen.

Ben je vrouw?
Heb je een ontwikkelingsvraag?
Spreek je Nederlands?
En heb je zelf geen of heel weinig middelen om een coaching traject te betalen?

Dan is Bep&Fatima misschien iets voor jou, een netwerk van professionele coaches. We bestaan al bijna vijftien jaar en hebben inmiddels, geheel vrijwillig, al meer dan 250 vrouwen begeleid. Vragen waarmee ze bij ons kwamen variëren van: Help me een baan te vinden die bij me past, hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen, hoe kan ik assertiever worden, hoe kan ik de studie vinden die bij me past, hoe ga ik dat dan combineren met het opvoeden van mijn kinderen, help me om me gelukkiger te voelen, help me want ik loop vast in allerlei overheidssystemen etc.

Elke vrouw heeft een andere vraag. Elke vrouw heeft een eigen uniek verhaal. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, als je Nederlands spreekt ben je welkom. We zijn er voor de Fatima’s, de Gloria’s, de Tara’s en de Beps. 
Interesse: meld je aan via de website
Bep&Fatima – Voor vrouwen door vrouwen – Home (weebly.com)

TV Arnhem heeft een film gemaakt over Bep&Fatima :
De kracht van samen: Voor vrouwen door vrouwen bij ‘Bep&Fatima’ aflevering 5 – YouTube

Twijfel je? Neem contact op, dan gaan we onderzoeken of jij door ons geholpen kunt worden. Gratis. Voor vrouwen door vrouwen.

Deel deze pagina op social media: