Inloopmiddag Energie voor Presikhaaf goed bezocht

Er was er vooraf flink wat energie ingestoken om de bewoners van Presikhaaf warm te krijgen om de inloopmiddag te bezoeken. Overal in de wijk waren flyers verspreid. Dat is gelukt gezien het aantal fietsen dat voor buurthuis de Oosthof stond.

Fietsenstalling aan de Kinderkampzijde, 2e fietsenstalling ook vol.

Binnen en buiten waren allerlei standjes opgezet van organisaties die in de wijk Presikhaaf actief zijn. We noemen de drie wooncorporaties Portaal, Vivare en Volkshuisvesting, de gemeente Arnhem, Bibliotheek Rozet, sportbedrijf Arnhem, energiecoach en hulpverleners voor geldzorgen.

informatie over Rozet en sportbedrijf Arnhem.

Binnen stonden hapjes en drankjes gereed, goed verzorgd door de vrijwilligers van buurthuis de Oosthof. Hier kon in gesprek worden gegaan met deskundigen op allerlei vlak onder toeziend oog van de wijkwethouder Cathelijne Bouwkamp.

ongedwongen sfeer in de huiskamer van buurthuis de Oosthof.

In drie sessies (14, 15 en 16.00 uur) werd door deskundigen informatie verstrekt over verduurzamen van huizen en energiebesparing. Met veel interesse werden de sessies gevolgd.

workshop verduurzamen en energiebesparing.
Deel deze pagina op social media: