Arnhem Aan de Slag met energie besparen!

Door de stijgende energieprijzen willen steeds meer mensen energie besparen en het huis of bedrijf energiezuiniger maken. Als je meer wilt weten over Arnhem Aan de slag, kijk op www.arnhemaan.nl/aandeslag

Energieloket
Weet je niet goed waar je moet beginnen met energie besparen?
Neem dan contact op met het Energieloket Arnhem en stel je vragen. Je kunt hier terecht voor een energieadvies voor woningeigenaren, aanvragen van een energiecoach, overzicht van subsidies en leningen, collectieve inkoop van zonnepanelen en nog veel meer. Kijk voor alle mogelijkheden op www.arnhemaan.nl/mogelijkheden of neem contact op via 026 – 377 3777 of  info@arnhemaan.nl

Bij problemen met de energierekening en geldzorgen kun je in Arnhem extra hulp krijgen via: www.arnhem.nl/geldzorgen

Deel deze pagina op social media: