Presikhaaf Wijknieuws

Foto: V.l.n.r.: Klaas Arie Westland, Karin Huibers en Sanne Nicholas

Heb jij een mooi idee maar je weet niet waar te beginnen? De Ideeënmakelaars kijken samen met jou naar wat jouw idee nodig heeft! We verbinden je met organisaties of inwoners met soortgelijke ideeën en ervaring en zo wordt de zoektocht naar draagvlak, een creatieve blik of de benodigde middelen heel wat makkelijker. Zo kun jij je idee tot een succes maken en wordt Arnhem een stukje mooier. 

meer lezen

Agilitas, Arvevo en Volvera zijn namen die vanaf dit seizoen tot het verleden behoren. De drie Arnhemse volleybalverenigingen zijn gefuseerd tot een grote club: Aetos. De nieuwe vereniging behoort door de fusie tot een van de grootste volleybalverenigingen van Nederland met ruim 700 leden en biedt jeugd-, dames- en herenvolleybal (Nevobo competitie) en recreatief,  midweekcompetitie, beach- en zitvolleybal.

Sporthal Valkenhuizen vormde zaterdag 15 september het decor voor de start van het volleybalseizoen met de lancering van het nieuwe verenigingsshirt. Hoofdkleur blauw met accenten van de Airborne. De naam van Hendriks Assurantiën uit Velp siert de voorkant, de achterkant de slogan ‘Samen Sportief’, de mouwen van de meer dan 500 shirts zijn voorzien van het logo van Ome Joop’s Tour. Aetos heeft bewust gekozen de ruimte op de mouwen beschikbaar te stellen aan een maatschappelijk doel.

meer lezen

Als de kunstenaars en omwonenden dat willen, is de gemeente Arnhem bereid het overleg over de inrichting van de Kunstwerkplaats in de wijk Presikhaaf te begeleiden. 

meer lezen

Nieuwe website OKO voor Arnhemse inwoners
De Arnhemse kerken en geloofsgemeenschappen willen hulp en versterking bieden aan de kwetsbare mensen in de samenleving. Met dit doel hebben we ons verenigd in het OKO: Overleg Kerken en Overheid. De nieuwe website van OKO is vanaf 21 september 2018 online: www.okoarnhem.nl.

meer lezen

Eind 2017 is op 62-jarige leeftijd Dirk Zeldenrust  overleden, een Arnhemse wereldverbeteraar bij uitstek. Om Dirk’s gedachtegoed en dadendrang in ere te houden heeft een aantal getrouwen rond Dirk, de zgn. Club van Dirk, het initiatief genomen de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs in het leven te roepen.

meer lezen

De vernieuwing van de winkelpuien in de passage is bijna afgerond. Maandag 13 augustus is begonnen met de vernieuwing van de passagevloer. De werkzaamheden worden opgedeeld in twee fasen. Lees hieronder meer. 

meer lezen

Per 1 september 2018 start Gezondheidscentrum Presikhaaf met MijnGezondheid.net. Hier kunt u online uw medische gegevens inzien.

Huisartsenpraktijken Presikhaaf, de Bethaan en apotheek Presikhaaf bieden u dit aan.

meer lezen

Het winkelcentrum Presikhaaf staat aan de vooravond van een flinke renovatie.

meer lezen