Presikhaaf Wijknieuws

In opdracht van de gemeente Arnhem zal Putman Sloopwerken & Infra b.v. de aanwezige school inclusief bijbehorende opstallen op het perceel slopen. Bij de afronding van de werkzaamheden zal het terrein worden geëgaliseerd.

meer lezen

Een goed begin in 2020. Want vanaf 1 januari is de gemeente Arnhem gratis bereikbaar via 0800-1809. Arnhem is een gastvrije gemeente en daarbij hoort een kosteloos telefoonnummer.

De gemeente heeft alle contactinformatie op borden, flyers, posters, websites en brieven zoveel mogelijk aangepast. Maar het kan zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. Ziet u nog ergens een oud 0900-nummer laat het ons weten via www.arnhem.nl/melding, www.fixi.nl of 0800-1809.

meer lezen

Arnhem legt wensenpakket openbaar vervoer neer bij provincie
Uitsluitend zero emissie bussen. Bussen volledig toegankelijk voor mensen met een fysieke of verstandelijke beperking.  Een gezinstarief en speciale buslijnen van en naar kantorengebieden en P+R locaties. Deze en meer wensen legt de gemeente Arnhem neer bij de Provincie Gelderland voor de nieuwe aanbesteding van het openbaar vervoer in de regio Rijn-Waal.

meer lezen

Arnhem2Day is een beeldbank
Ons doel is om Arnhem meer te laten zien en vast te leggen voor de toekomst. Al jaren werkt een tal van schrijvers en fotografen op vrijwilligersbasis aan dit mega project.

meer lezen

Het winkelcentrum Presikhaaf staat aan de vooravond van een flinke renovatie.

meer lezen