Presikhaaf Wijknieuws

Van kind aan huis bij de tuchtcommissie tot het eerste kampioenschap in twintig jaar en een eeuwfeest in Presikhaaf. Saai was het nooit als voorzitter van Eendracht Arnhem.

meer lezen

Een droom die we hadden bij de start van het WK Inline Skate is uitgekomen: iedereen in Arnhem moet kunnen skaten. Vorige week konden we, mede dankzij het Jeugdfonds Sport & Cultuur, kinderen in Arnhemse wijken blij maken met skates.

meer lezen

 ATK Brass zamelt geld in tijdens Kerstoptredens

Zaterdag 22 december komen de 3FM Dj’s Mark en Ramón naar Arnhem en zullen daar de muzikanten van ATK Brass gaan ontmoeten. Tijdens meerdere optredens zal de koperblazersgroep geld inzamelen voor het goede doel en hopen op deze wijze een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan de lopers van Serious Request de Lifeline. ATK Brass speelt op 15 december in winkelcentrum Presikhaaf

meer lezen

Konijnenhokken dringend aan vervanging toe

Natuurcentrum Arnhem start de komende zes weken een crowdfundingsactie voor haar Stadsboerderij Presikhaaf. De hokken waarin de knaagdieren van de boerderij gehuisvest zijn, zijn verouderd en dringend aan vervanging toe.

meer lezen

Bewoners van een veertiental flats in Arnhem (o.a. Presikhaaf) beginnen in januari  volgend jaar aan een proef met het wegbrengen van hun groente-, fruit- en tuinafval (gft) naar een container. 

meer lezen

Per 21 januari 2019 verdwijnt de Huisartsenpost uit het Velps Ziekenhuis. De Huisartsenpost zal dan samen met Dienstapotheek Arnhem de deuren openen in een nieuw onderkomen bij de Spoedeisende Hulp (SEH) in Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem.
Lees meer hierover in De Gelderlander >>>

meer lezen

Leida van den Berg is lid van het team van de gemeente Arnhem dat “een wijkaanpak Arnhem Aardgasvrij” gaat bedenken en uitvoeren.
Daarbij heeft Leida de wijk Presikhaaf toegewezen gekregen.
Bewoners/ bewonersorganisaties in Presikhaaf die interesse hebben om meer te weten over:

meer lezen

Foto: V.l.n.r.: Klaas Arie Westland, Karin Huibers en Sanne Nicholas

Heb jij een mooi idee maar je weet niet waar te beginnen? De Ideeënmakelaars kijken samen met jou naar wat jouw idee nodig heeft! We verbinden je met organisaties of inwoners met soortgelijke ideeën en ervaring en zo wordt de zoektocht naar draagvlak, een creatieve blik of de benodigde middelen heel wat makkelijker. Zo kun jij je idee tot een succes maken en wordt Arnhem een stukje mooier. 

meer lezen

De vernieuwing van de winkelpuien in de passage is bijna afgerond. Maandag 13 augustus is begonnen met de vernieuwing van de passagevloer. De werkzaamheden worden opgedeeld in twee fasen. Lees hieronder meer. 

meer lezen

Het winkelcentrum Presikhaaf staat aan de vooravond van een flinke renovatie.

meer lezen