Presikhaaf Wijknieuws

Arnhem2Day is een beeldbank
Ons doel is om Arnhem meer te laten zien en vast te leggen voor de toekomst. Al jaren werkt een tal van schrijvers en fotografen op vrijwilligersbasis aan dit mega project.

meer lezen

De ‘Grootste Stijger’ in de verkiezing van het ‘Schoonste Winkelgebied 2019’ is dit jaar Winkelcentrum Presikhaaf. Uit het onderzoek dat afgelopen zomer plaatsvond, blijkt dat bezoekers het winkelcentrum in Presikhaaf als zeer aangenaam ervaren.

meer lezen

In opdracht van de gemeente Arnhem zal Putman Sloopwerken & Infra b.v. de aanwezige school inclusief bijbehorende opstallen op het perceel slopen. Bij de afronding van de werkzaamheden zal het terrein worden geëgaliseerd.

meer lezen

Was er eerder sprake van dat Stichting Ecovrede zou verhuizen naar een loods achter de Intratuin, nu is dat bijgesteld naar Middachtensingel 1, het gebouw waar ISK (Internationale SchakelKlas) is gevestigd.

meer lezen

In juli is er een nieuwsbrief verspreid waarin we een terugkoppeling hebben gegeven over de inloopavond van 27 maart 2019 en hoe de planning vervolgens verloopt. Onder 'Hoe nu verder?' staat vermeld dat na de zomervakantie een informatieavond georganiseerd zou worden om u te informeren over de keuze die het college van burgemeester en wethouder heeft gemaakt. Is er gekozen voor model 1 of voor model 2? Ook zou het concept bestemmingsplan gepresenteerd worden.
Via dit bericht willen wij u vertellen dat we de bewonersavond die voor deze periode gepland staat, helaas moeten uitstellen. U heeft er vast en zeker over gelezen of gehoord: de stikstofproblematiek.

meer lezen

Arnhem draait mede dankzij de inzet van 40.000 vrijwilligers.
Vrijwilligerscentrale Arnhem organiseert dit jaar voor de eerste keer op 7 december het evenement “Dag v.d. waardering”. Het evenement vindt plaats in Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168, Arnhem.

meer lezen

Terugkoppeling inloopavond en planning          

meer lezen

Het winkelcentrum Presikhaaf staat aan de vooravond van een flinke renovatie.

meer lezen