Buurtgesprek over energie en vergroenen op 14 oktober

Energie besparen, hoge energieprijzen, een vol energienet en van aardgas af gaan: je hoort en leest hier zoveel over. Vraag jij je af wat dit voor jou betekent? Of heb jij ideeën over hoe we Presikhaaf groener kunnen maken? Kom dan naar het buurtgesprek over energie en vergroenen in Presikhaaf-Oost. De gemeente Arnhem organiseert dit gesprek op maandagavond 14 oktober 2024 in de Oosthof, Kinderkamp 9, van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Wat doen we tijdens het buurtgesprek?
Tijdens het buurtgesprek deelt de gemeente een aantal ontwikkelingen, zoals het volle elektriciteitsnet en plannen rondom het vergroenen van de stad. Daarnaast is er ruimte om tips, ideeën en ervaringen uit te wisselen, maar ook jouw vragen te stellen. Vragen zoals: Hoe kan ik nog meer energie besparen en mijn energierekening verlagen? Wanneer gaat mijn buurt van het aardgas af? Waar vind ik onafhankelijk advies over het plaatsen van zonnepanelen? Hoe wordt de buurt nog groener en koeler? Hoe maak ik mijn woning klaar voor de toekomst?

Opening Energieloket in Presikhaaf
Twee weken na het buurtgesprek wordt ook een Energieloket geopend in Presikhaaf. Hier kan je terecht met vragen over verduurzamingsmaatregelen, subsidies en uitvoering. Deze is vanaf 28 oktober elke maandagavond open in de Oosthof (Kinderkamp 9).

Meer informatie, tips, inspiratie of vragen?
Wil je direct al aan de slag met energie besparen, duurzaam energie opwekken of vergroenen? Ga voor tips en mooie Arnhemse voorbeelden over energie naar www.arnhemaan.nl. Wil je meer informatie over vergroenen? Kijk dan op www.arnhemklimaatbestendig.nl. Heb je advies nodig of wil je meer weten over financieringsmogelijkheden? Kijk dan op www.energieloketarnhem.nl.

Je ontvangt nog een uitnodiging voor het buurtgesprek en het energieloket per post. Heb je nu al vragen over het buurtgesprek? Neem dan contact op met Caroline Hofstra via caroline.hofstra@arnhemaan.nl of 06 216 751 74.

Deel deze pagina op social media: