The Big Draw in de buurt 2024

Tijdens het grootste tekenfestival van de wereld, zetten de cultuurmakelaars van Rozet tussen 12 en 15 september voor de vierde keer ook The Big Draw tekenactiviteiten uit in de buurten van Arnhem. De bekende ramenroute waar kunstenaars etalages van winkeliers opluisteren, krijgen bijvoorbeeld ook in Schuytgraaf, De Laar, de Steenstraat en Klarendal vorm. Daarnaast zullen er op zaterdag de 14e tal van tekenactiviteiten te doen zijn voor jong en oud in wel negen winkelgebieden van de stad.

Zo kan winkelend publiek gratis een karikatuur laten maken bij winkelcentrum Klarendal, Presikhaaf, De Drieslag in Malburgen, Kronenburg, Oostburgwal in De Laar en Schuytgraaf. Op De Drieslag is de Malburgse wijkdag gaande en The Big Draw in de buurt schuift daar aan met diverse tekenworkshops. Winkelcentrum Kronenburg wordt momenteel getransformeerd naar Full Service Centrum en kunstenaars transformeren in aanloop naar 14 september de PAL torens (steigers) op het horecaplein van bouwplaats tot een levendige expositie.

Creatieve ondernemers en bewoners in Klarendal organiseren weer andere workshops voor alle leeftijden, bij ontmoetplek MOES in Plattenburg werken bewoners de hele dag aan een gezamenlijk kunstwerk, krijgt de Oostburgwal een muurschildering en in Schuytgraaf fietsen kinderen hun eigen schilderij.

Kom langs in de buurt! Alle activiteiten staan op rozet.nl/thebigdrawindebuurt

foto@Zefania Hoogers Rozet
Deel deze pagina op social media: