Voornemen Laan van Presikhaaf laad- en losplaatsen

Het college van burgemeester en wethouders van Arnhem heeft het voornemen om een verkeersbesluit te nemen om vier parkeerhavens aan de Laan van Presikhaaf aan te wijzen tot laad- en losgelegenheid.

Redenen:
Langs de Laan van Presikhaaf zijn vier parkeerhavens aanwezig, om de flatgebouwen bereikbaar te maken voor het afleveren en ophalen van goederen en om passagiers op te halen en weg te brengen. Deze havens worden in de praktijk echter gebruikt voor langdurig parkeren. Hierom en omdat er ook verder geen opstelruimte aan de Laan van Presikhaaf aanwezig is, worden bedrijfswagens van pakketdiensten en taxibussen geregeld op het fietspad en voetpad geplaatst om bij de ingang van de flatgebouwen te komen. Dit levert zeer gevaarlijke en ongewenste verkeerssituaties op.
Daarom wil het college de parkeerhavens aanwijzen tot laad- en losgelegenheid. Zij mogen dan alleen worden gebruikt voor het laden en lossen van goederen en voor het laten in- en
uitstappen van passagiers.

U kunt reageren
Voordat het college een besluit neemt, wil het graag op de hoogte zijn van alle belangen die direct met dit besluit verband houden.
Daarover kunt u een reactie geven tot 22 augustus 2024.

Stuur uw reactie per voorkeur per brief of email naar:

Het college van burgemeester en wethouders
Postbus 92006800 HA ARNHEM of
backoffice-handhaving@arnhem.nl 
Vermeldt u alstublieft het betreffende zaaknummer: 4275266

Deel deze pagina op social media: