Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs 2024

Arnhemse wereldverbeteraars opgelet! Doe mee met de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs en maak kans op € 5.000,- om jouw duurzame idee uit te voeren. Inschrijven kan tot en met 6 november 2024.

De Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs is een prijs voor personen of organisaties die een klein of groot duurzaam initiatief uitvoeren. De hoofdprijs is € 5.000,-. Daarnaast is er een tweede prijs van € 2,500,- en een derde prijs van € 1.500,-.

Iedereen kan meedoen
De Club van Dirk reikt de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs jaarlijks uit aan een persoon of organisatie die een plan uitvoert om Arnhem en de wereld weer iets mooier te maken. Bijvoorbeeld door het planten van een voedselbos, het opruimen van zwerfvuil of het repareren van kleding. Iedereen is welkom duurzame initiatieven aan te melden.

Jury
De jury bestaat uit drie personen die deskundig zijn op het gebied van natuur, grondstoffen en/of klimaat: Frank Croes (docent Hogeschool Arnhem-Nijmegen), Grieta Spannenburg (weerkundige) en Harriët Tiemens (directeur groene metropoolregio)

Meedoen
Aanmelden kan tot 6 november 2024.
Kijk op www.degroenevos.nl/duurzaamheidsprijs voor de spelregels en meer informatie.

Deel deze pagina op social media: