Zonnebloem Presikhaaf zoekt vrijwilligers

 

De plaatselijke Zonnebloemafdeling Presikhaaf is op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die zich in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking.

 

De afdeling heeft met name behoefte aan vrijwilligers die regelmatig bij iemand op bezoek willen gaan,  vrijwilligers die helpen bij activiteiten en iemand die de website bij wil houden.

 

Zonnebloemvrijwilligers gaan op bezoek en waar mogelijk samen eropuit. Dit kan een blokje om zijn of samen naar een concert of museum.

Voor hen zijn persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd vanzelfsprekend. En voor velen van hen is het sociaal isolement een dagelijkse realiteit.

Als Zonnebloemvrijwilliger laat je deze mensen niet zitten. Je creëert momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren.

 

Aan de slag

Onze afdeling is volop in beweging en wij organiseren maandelijks een activiteit. Dit zijn o.a. spelletjesmiddagen, een lezing, bingo, pannenkoek eten of een muziekmiddag. Daarnaast kun je gekoppeld worden aan een gast waar je dan met regelmaat op bezoek gaat.

 

Wij streven er naar veel ouderen te kunnen ondersteunen. Dat alles kan alleen als er veel nieuwe vrijwilligers bijkomen. Help jij ook mee?

 

Het verschil maken

Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. Met jouw tijd en inzet kun je echt het verschil maken.

Als nieuwe vrijwilliger word je als het even kan aan een deelnemer met dezelfde hobby’s of interesses gekoppeld. Uit deze contacten ontstaan dan ook vaak hechte vriendschappen.

 

Kennismaken

Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Kom dan kennismaken. Dan bekijken we samen waar jouw interesses liggen en hoe jij je het beste in kunt zetten. Neem contact op met Jackie Crince Le Roy, email Jacqueline_crinceleroy@hotmail.com  telefoon 06 48 02 46 24.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman",serif; border:none;}

Open