Wandel je mee?

Huisartsenpraktijk Presikhaaf, Sportbedrijf Arnhem en Rijnstad doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2021. Vanaf eind april wandelen wij elke week, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen.

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

Start wandelingen
Eind april starten de wandelingen, al dan niet voorafgaand met een informatiebijeenkomst. We houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10, 15 of 20 kilometer. Er zijn verschillende startlocaties in de wijk en verschillende startmomenten. Wij zorgen voor een veilige beweegomgeving en houden uiteraard altijd rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

We sluiten de NDC feestelijk af. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen, zullen we een keuze maken om dat landelijk, lokaal of individueel (digitaal) en kiezen we ook het moment waarop we dat doen.

Wandelen op woensdagochtend 10.00-11.00 uur, startlocatie spelcontainer de Mammoet, Amerstraat (6826 AG) onder begeleiding van Sportbedrijf Arnhem,

Meer weten?
Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld u aan voor de wandelingen (of voor meer informatie) door te mailen naar:
wouter.sinnema@sportbedrijfarnhem.nl, telefoon 06-57 85 24 49.