Uitnodiging voor het invullen van een vragenlijst

Beste bewoner,
Voor mijn studie Planologie aan het Radboud Universiteit ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek. Graag wil ik u uitnodigen een vragenlijst in te vullen. De vragenlijst gaat over u. En of u kan, en wil aansluiten bij energieprojecten die goed zijn voor het milieu.

De provincie Gelderland en gemeenten hebben steeds meer aandacht hoe we de inwoners kunnen laten mee beslissen en eigenaar kunnen laten zijn van energieprojecten die goed zijn voor het milieu. Deze energieprojecten worden duurzame energieprojecten genoemd. Samen met de buurt, met het gezin of alleen kan er gebruik gemaakt worden van de energieprojecten.Dit kan zijn om advies te ontvangen voor energiebesparing of om te investeren in zonnepanelen voor op je eigen dak, in een zonnepark of in een windpark in de buurt van uw gemeente. Deze investeringen leveren uiteindelijk winst op voor u. Interessant toch?

Met de resultaten van mijn onderzoek worden aanbevelingen gedaan aan de provincie en gemeenten. De aanbevelingen kunnen nuttig zijn om regels op te stellen zodat u meer betrokken kunt raken bij duurzame energieprojecten.

Ik zou het heel fijn vinden als u mij wilt helpen met mijn onderzoek!

De vragenlijst kunt u invullen op onderstaande link of scan de QR-code. De vragenlijst neemt 8-10 minuten in beslag. De einddatum voor het invullen van de enquête is 23 mei, 2021. De vragenlijst is in het Nederlands. Uw gegevens en antwoorden worden anoniem en in vertrouwen behandeld en zijn alleen bedoeld voor studiedoeleinden.

http://bit.ly/radboudvragenlijst

 

Hartelijk dank voor het helpen bij mijn onderzoek en succes bij het invullen van de vragenlijst! Voor vragen kunt u mij op onderstaand e-mail bereiken.

Jaap van den Langenberg jaap.vandenlangenberg@student.ru.nl