Team Leefomgeving Presikhaaf

U als bewoner of ondernemer in Presikhaaf weet wat er nodig is om de wijk verder te ontwikkelen en prettiger te maken. U bent er tenslotte elke dag. 

Vragen en ideeën

Het team leefomgeving Presikhaaf hoort graag welke ideeën u heeft voor uw straat, buurt, plein, wijk. Om te kijken hoe we samen uw leefomgeving kunnen verbeteren. Onder aan deze pagina leest u hoe u ons kunt bereiken.

Melding of klacht openbare ruimte graag blijven doen via de app FIXI of 0800-1809 of www.arnhem.nl.

Wat u belangrijk vindt voor Presikhaaf

We hebben het afgelopen jaren veel bewoners, ondernemers, groepen en professionals extern en intern gesproken. Daarmee, en met alle (wijkactie)plannen en de wijkvisie 2025 die al eerder met bewoners waren opgesteld voor Presikhaaf, ontstaat een beeld van wat u belangrijk vindt voor Presikhaaf. De belangrijkste onderwerpen hebben we opgeschreven in een wijkprogramma. Dit wijkprogramma geeft richting aan waaraan wij werken in Presikhaaf. Het wijkprogramma wordt elk jaar 'ververst'. U vindt het onder aan deze pagina.

 

Tot ziens in Presikhaaf!  

*Vanwege Corona omstandigheden zijn wij niet in de gelegenheid geweest om een nieuwe foto te maken.

Het team leefomgeving is bereikbaar op het mailadres presikhaaf@leefomgevingarnhem.nlOf persoonlijk via onderstaande contactgegevens. Wat u zelf prettig vindt. Vaste telefoonnummers staan doorgeschakeld naar mobiel.

 

Hellen Mouws

026-377 4852

hellen.mouws@arnhem.nl

Bart Lichtenberg

026-377 5076

bart.Lichtenberg@arnhem.nl    

Maren Wassenaar

026-377 4232

maren.wassenaar@arnhem.nl

Anne-Marijn Tielen

06-46737408

anne-marijn.tielen@arnhem.nl

Ruben Allen

026-377 5088

ruben.allen@arnhem.nl

Antoinette Claassen (teamsecretaris)

026-377 5890

antoinette.claassen@arnhem.nl