Swoa: samen zingen tijdens de zingcafés.

Na een lange tijd met veel thuis zitten is het tijd voor wat blijheid en nieuwe mensen ontmoeten. Daarom organiseert SWOA in samenwerking met Stadscompagnie nieuwe, gezellige wijkkoren onder de naam Zingcafés. Wekelijks zingplezier voor iedereen.

Iedereen knapt op van samen zingen
De effecten van zingen zijn algemeen bekend: het verhoogt je geluksgevoel, is gezond én vermindert stress en pijn. Maar het is vooral heel leuk om te doen. Op verschillende locaties in Arnhem bieden wij jou de mogelijkheid om mee te zingen.

Wat kun je verwachten?
Onder leiding van Adriana Jens van de Stadscompagnie leer je spelenderwijs allerlei liedjes in een gezellige en ontspannen sfeer. En er is aandacht voor hoe je kunt zingen. Want iedereen kan zingen, ook al denk je zelf van niet.

We zingen van alles wat, voor elk wat wils met ruimte voor persoonlijke favorieten. In de zingcafés draait het om gezellige ontmoetingen en zingplezier voor iedereen. Je kunt wekelijks meedoen of gewoon als het eens uitkomt.

Waar en wanneer kun je meedoen?
De Weldam, Middachtensingel 39
Elke donderdagochtend van 10.00 - 12.00 uur
Inloop: 09.30 - 10.00 uur

Aanmelden en kosten

Deelnemen kan op twee manieren:

  • Je kunt gewoon een keer meedoen bij één van de zingcafés en betalen. Kosten: € 2,50 per keer of € 1,60 met Gelrepas.
  • Je wordt lid, zodat je ook kunt meedoen met andere Stadscompagnie-activiteiten. Kosten: € 10,00 per maand of € 6,50 met Gelrepas.

Aanmelden bij de Stadscompagnie kan via https://stadscompagnie.nl/aanmelden

Meer informatie?
Neem contact op met Stadscompagnie via 06 – 44 21 61 96 of info@stadscompagnie.nl