Shoppen & fun met kids in Winkelcentrum Presikhaaf

Je dagelijkse boodschappen doen én quality time doorbrengen met je kids? Vanaf nu kan het! Winkelcentrum Presikhaaf heeft een speciaal speel & ontspanningsplein ontwikkeld, waar kinderen kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen. Zo wordt shoppen met kids voor iedereen een feestje.

Het plein is ingericht als een bos en ideaal voor zowel kinderen van 1-12 jaar als voor ouders. Kids kunnen klimmen in een stoere boomhut, wandpuzzels doen of hun energie kwijt op de glijbaan. Zo hebben ouders even hun handen vrij om een pauze te nemen en te ontspannen. Ook kunnen ouders hier hun mobiele telefoon opladen, werken op hun laptop, hun favoriete tijdschriften lezen en iets drinken.

Zin om mee te spelen met je kids? Geen probleem! Zo kun je op het speel & ontspanningsplein de kinderwagen en boodschappentassen stallen en samen een boek lezen, hinkelen of leuke digitale spelletjes spelen op een touch screen. Ideaal voor extra quality time met de kinderen. Een dagje shoppen wordt op deze manier ontspannen en fun voor iedereen!

Klik op deze link voor de video van het Speel & Ontspanningsplein: https://bit.ly/2KZilgu

Over Winkelcentrum Presikhaaf

Presikhaaf is hét winkelcentrum van de wijk Presikhaaf te Arnhem. Met de combinatie van lokale ondernemers en (inter)nationale retailers heeft het centrum een eigen gezicht. U treft er onder meer een Albert Heijn, Blokker, C&A, Hema, Etos, Cool Cat, Coop, Kijkshop, en het Kruidvat. Zowel voor uw dagelijkse boodschappen als om gezellig te shoppen, bent u van harte welkom in ons centrum. Doordat de winkels op de begane grond zijn gelegen is het winkelcentrum ook prima toegankelijk voor mindervaliden. Het winkelcentrum is zowel met de auto, fiets, openbaar vervoer als te voet goed bereikbaar. Bij winkelcentrum Presikhaaf kunt u gratis parkeren. www.presikhaaf.nl