Rechtswinkel Arnhem Gratis juridisch advies

Juridisch hulp nodig?
Kom zonder afspraak langs en wij helpen u gratis verder!
Zorg dat u de relevante documenten meeneemt.

Maandag van 19:00 tot 20:00 uur in MFC Presikhaven.

Voor meer informatie kunt u terecht op ww.rechtswinkelarnhem.nl

Wat kunnen wij precies voor u doen?

De aanwezige rechtswinkeliers zullen tijdens uw gesprek eerst kijken naar wat uw vraag precies is en zullen u naderhand van een passend advies voorzien. Dit advies kan bijvoorbeeld bestaan uit praktische tips die u op weg helpen bij een oplossing van een probleem. Wij werken samen met advocaten, mediators en notarissen om u van een goed advies te voorzien. Daarnaast zijn de rechtswinkeliers bekend met diverse andere instanties binnen Arnhem die u op een net zo laagdrempelige manier verder kunnen helpen bij bijvoorbeeld niet-juridische vragen. Als uw vraag te complex is of als u echt bijstand van een advocaat nodig heeft, dan zoeken wij met u mee naar de geschikte persoon.

De rechtswinkel vindt het belangrijk dat alle diensten voor iedereen toegankelijk zijn, daarom worden er ook geen kosten in rekening gebracht voor het gegeven advies.

Heeft u een juridisch geschil of dreigt er een geschil te ontstaan? Loopt u vast binnen het recht en komt u er even niet meer uit? Kom dan langs en onze vrijwilligers zullen u verder helpen. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes, actuele tijden en de adressen van de locaties waar wij spreekuur draaien? Volg dan onze facebookpagina en website: www.rechtswinkelarnhem.nl.