Presikhaafse tandartsen verder onder één dak

De tandartspraktijken van Maurice Hendrikx, Nico Logtenberg en Walter van Vollenhoven gaan samen verder op een nieuwe locatie onder de naam Mondzorg Presikhaaf.

Op 6 april opent Mondzorg Presikhaaf haar deuren aan de Ringoven 33 in Arnhem (IJsseloord I). Nauw verbonden met Presikhaaf en goed bereikbaar.

De praktijk heeft zes volledig ingerichte behandelkamers en een sterilisatieruimte die aan de laatste eisen voldoen. Er is een ruime wachtkamer en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Met de fiets of lopend steek je makkelijk binnendoor en de bushaltes zijn op loopafstand.

Met Mondzorg Presikhaaf komen drie vergelijkbare praktijken samen. Allemaal hebben ze een langdurige relatie met hun patiënten opgebouwd. De praktijken behouden zoveel mogelijk hun zelfstandige praktijkvoering en iedereen wordt gewoon door zijn eigen tandarts geholpen. Ook Joly Logtenberg, de mondhygiëniste verhuist mee, net als de vertrouwde assistentes.

De tandartsen kennen elkaar goed en werken al jarenlang samen. Ze nemen deel aan dezelfde studieclub, waarin ze met andere tandartsen uit de regio hun vakkennis op peil houden. Hun kwaliteiten en interesses vullen elkaar aan. Samen kunnen ze nog beter inspringen op nieuwe ontwikkelingen en gezamenlijk investeren in nieuwe apparatuur. Zo kunnen ze nu en in de toekomst de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde bieden.

Iedereen kijkt ernaar uit in een omgeving te werken waarin het nog makkelijker is om collegiaal overleg over behandelingen te hebben. De lijnen zijn kort en ze kunnen snel even bij elkaar binnenlopen. Bij afwezigheid nemen ze voor elkaar waar, nu dus op dezelfde locatie.

Een ander voordeel: er is weer plaats om nieuwe patiënten aan te nemen.

De nieuwe gegevens zijn:
Mondzorg Presikhaaf
Ringoven 33
6826 TP Arnhem
Tel. 026-364 64 68
info@mondzorgpresikhaaf.nl
www.mondzorgpresikhaaf.nl