Parkbios Presikhaaf

De zomer is aanstaande. Een jaargetijde met aangename temperaturen voor een terrasje, picknick of buitenactiviteit in het groene hart van de wijk: park Presikhaaf.

De Cultuurgroep Presikhaaf (CgP) organiseert net als voorgaande jaren in het park de openluchtbioscoop. Voor het film technische gedeelte heeft CgP wederom Outdoor Cinema ingeschakeld en gecontracteerd. Het T-Huis zal tijdens het event speciaal geopend zijn om de filmliefhebbers en de bezoekers te voorzien van koffie, thee, een drankje en een hapje.

De toegang voor parkbios Presikhaaf is gratis. Het is raadzaam om een eigen stoel, kussen, plaid en een zaklamp mee te nemen.

Wees welkom op de zaterdagse filmavonden, die rond zonsondergang (ca. 22.00 uur) beginnen en zijn gepland op:

  • 6 juli met de film Green Book.
    Waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een pianist en een chauffeur/lijfwacht. Samen reizen ze door het zuiden van de Verenigde Staten waar ze geconfronteerd worden met racisme en hun botsende karakters.
  • 13 juli met de film A Street Cat Named Bob.
    Het leven van een straatmuzikant en drugsverslaafde verandert drastisch als hij een gewonde straatkat vindt die niet meer van zijn zijde wijkt en hem overal volgt.
  • 20 juli met de film Stan & Ollie.
    Biografische film over het leven van het beroemde komische duo Stan Laurel en Oliver Hardy.

Bij slecht weer zal er worden uitgeweken naar de reservedatum 3 augustus.