Paaslunch in T-Huis Presikhaaf

U heeft vast al eens ons mooie T-HUIS in Park Presikhaaf zien staan. Sinds september 2012 staat het oude stationskoepeltje, dat aan de Sonsbeek-zijde van het Centraal Station Arnhem stond, in het park. Hierin huist nu het T-HUIS; een sfeervolle horecagelegenheid waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne leer- en werkplek vinden.

Het T-HUIS is onder andere ingericht met meubels die zijn gemaakt in de ambachtelijke werkplaatsen van Siza en bij Siza’s Atelier23.  In de zomer hebben we een heerlijk terras met zon en schaduw; voor elk wat wils. Ook kunt u bij ons terecht voor uw borrel, feest, of partij.

In verband met Pasen serveren we op zondag 21 april een heerlijke Paas-lunch op reservering.
De lunch bestaat uit een combinatie van hartige en zoete gerechtjes, zoals een lekker kopje soep, een stukje huisgemaakte groentequiche, een kleine salade en natuurlijk een eitje! Voor de broodnodige vitamines schenken we een glaasje verse jus. U kunt de lunch afsluiten met een stukje paasbrood, een muffin, een mini eclair en een chocolade eitje, dit alles voor 15 euro per persoon.

U bent van harte welkom tussen 12.00 en 15.00.
U kunt reserveren via onze website www.t-huisarnhem.nl, per email info@t-huisarnhem.nl, of per telefoon 026-3622392.

Vóór de lunch kunt u natuurlijk komen genieten van een lekker kopje koffie met gebak en vanaf 15.00 staan we voor u klaar voor uw borrel, óf een kopje thee met iets lekkers.

Alvast een heel vrolijk Pasen en hopelijk tot ziens binnenkort bij ons in het T-HUIS!