Motel Spatie Koffie Ochtend (Corona-proof)

Vanaf dinsdag 8 september is iedereen weer van harte welkom bij de Motel Spatie Koffie Ochtend. Bij de voormalige bibliotheek van Presikhaaf kunt u iedere dinsdagochtend tussen 10.30 en 12.30 uur komen genieten van verse koffie en kunst. Daarvoor hoeft u geen kunstkenner te zijn: iedereen is welkom.

Corona-proof
Natuurlijk houden wij ons aan de maatregelen: wij zorgen dat alle stoelen op 1,5 meter afstand staan en er desinfecterende handzeep aanwezig is. We zitten zoveel mogelijk buiten. Bij slecht weer zetten we alles open zodat er constant frisse lucht toevoer is.

Laagdrempelige activiteiten
Iedere week wordt er een laagdrempelige activiteit aangeboden door Motel Spatie: van een gezellig kennismakingsspel tot een creatieve kookworkshop, en van een historische buurtwandeling tot een lezing van een boeiende Arnhemse kunstenaar. Zo nu en dan gaan we in overleg op excursie. Zo zijn we deze zomer samen naar het Kröller-Müller museum geweest. Iedereen is welkom om mee te denken over de invulling van het programma.

Motel Spatie
Motel Spatie is een kunst- en projectruimte middenin de wijk Presikhaaf, waar kunstenaars van over de hele wereld worden uitgenodigd om het gesprek aan te gaan met de wijk. Motel Spatie wil namelijk de verbinding tussen wijkbewoners stimuleren.

Praktisch
De Motel Spatie Koffie Ochtend is vanaf dinsdag 8 september iedere dinsdagochtend tussen 10.30 en 12.30 uur. Het adres van Motel Spatie is Hisveltplein 21-35 in Arnhem. (in de voormalige bibliotheek van Presikhaaf). De entree voor de koffieochtend is gratis.