Meisjesvoetbal Challenge Eendracht Arnhem

Soms zijn uitdagingen te leuk om te laten lopen. In het Pinksterweekend (19 en 20 mei 2018) is voetbalvereniging Eendracht Arnhem een van de gastheren van een groot Internationaal jeugdtoernooi.

Nu heeft de organisatie bij de meisjes Onder 13 inschrijvingen (speciaal tijdens dit toernooi 8 tegen 8, half veld) gevraagd of wij ook een team willen afvaardigen. En hoewel we zelf geen meisjesvoetbal binnen de vereniging hebben, willen we dat brutaalweg wel proberen te doen.

We zijn dan ook op zoek naar meiden in de leeftijdscategorie van 11 en 12 jaar die in principe geen lid van een andere voetbalvereniging zijn. Meisjes die heel graag willen voetballen, maar daar om wat voor reden dan ook nooit aan toegekomen of misschien wel gestopt zijn. We gaan die meiden een spoedcursus voetbal geven. Samen met een zeer ervaren trainer worden ze klaargestoomd om als Eendracht Arnhem team aan het toernooi mee te doen. Al wat ze nodig hebben zijn trainingsspullen, voetbalschoenen, een stuk enthousiasme en tijd om te trainen.

En nu het nog leukere! We zijn ook op zoek naar meiden die als vlogster of fotografe van het verloop van de Challenge op sociale media verslag willen doen. Een unieke combinatie van voetbal en media, voor en door meiden.

Interesse, meld je aan via secretaris@eendrachtarnhem.nl

Vergeet niet je naam, leeftijd, telefoonnummer en wat je wilt gaan doen te vermelden. Gaan we snel met elkaar om de tafel zitten om de Meisjesvoetbal Challenge tot een succes te maken.