Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte via de computer?

Dan kun je vanaf 16 maart a.s. terecht bij Rozet. Samen met Rijnstad biedt Rozet een workshop en belastingspreekuren om mensen uit Arnhem te ondersteunen. Deze service is gratis. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de bibliotheek een workshop belastingaangifte en gratis computer- en internetgebruik.
Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek.

Workshop belastingaangifte
Op maandagavond 16 maart is er in Rozet Centrum een workshop belastingaangifte. Op een pc van de bibliotheek doe je zelf je aangifte onder begeleiding van sociale raadslieden van Rijnstad.

Belastingspreekuren
Op donderdagmiddag 19 maart, 26 maart en 2 april kunnen Arnhemmers bij Rozet gebruikmaken van de invulhulp. Dit gaat op afspraak en is steeds in een andere Rozet-vestiging:
Op 19 maart in Rozet Centrum, op 26 maart in Rozet Presikhaaf en op 2 april in Rozet Kronenburg. Tijdstip steeds tussen 13.30 en 16.30 uur. Sociaal raadslieden van Rijnstad verzorgen de daadwerkelijke hulp. Ze kijken ook mee of je gebruik maakt van alle regelingen en toeslagen die voor jou van toepassing zijn.

Zelf aangifte doen in de Bibliotheek
Wie zelf aangifte wil doen, kan hiervoor gebruikmaken van de gratis faciliteiten bij de drie bibliotheekvestigingen. In elke bibliotheek is een computer beschikbaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Bibliotheekmedewerkers kunnen algemene hulp verlenen bij problemen, bijvoorbeeld als de computer niet goed werkt. Voor specifieke hulp bij de aangifte kan men terecht bij het belastingspreekuur.

Voor meer informatie en/of aanmelden:
Telefoon 06-5180 6891, via e-mail: maria.dehaan@rozet.nl of via www.rozet.nl/bibliotheek/agenda