Inloopspreekuur HAN Rechtswinkel

Eerste hulp bij juridische vragen
Ik ben ontslagen en nu? Wat kan ik doen tegen een verkeersboete? Mag de verhuurder zomaar de huurovereenkomst opzeggen? Herkent u zich in een van de voorgaande situaties, of heeft u een andere juridische vraag? Schroom niet en kom langs bij de HAN-Rechtswinkel of stel uw vraag per e-mail!

Studenten verbonden aan de HAN-Rechtswinkel geven kosteloos rechtshulpverlening. Ze zitten in een ver gevorderd stadium van hun opleiding HBO-Rechten en worden bij het geven van advies ondersteund door vakdocenten.

Inloopspreekuren
Tijdens de spreekuren van de HAN-Rechtswinkel kunt u binnenlopen voor een persoonlijk gesprek. Hierin wordt de tijd genomen om uw vragen te beantwoorden en/of problemen te analyseren. Wanneer het nodig is, kan de medewerker uw vraag verder onderzoeken om u vervolgens te voorzien van schriftelijke informatie of advies. Zo kan er bijvoorbeeld een brief voor u worden opgesteld, die u uit eigen naam kunt verzenden.

De HAN-Rechtswinkel geeft alléén advies aangaande uw juridische vragen. Indien nodig verwijzen zij u door naar de juiste instantie die u verder kunnen helpen.

Openingstijden inloopspreekuren
Dinsdag en woensdag van 13.00 uur tot 16.30 uur
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 31 - ruimte B0.06a (begane grond links achterin aan het einde van de gang)

Meer weten?
De HAN-Rechtswinkel is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.30 uur.
T 06 55 29 11 44
E Rechtswinkel@han.nl
I www.han.nl/rechtswinkel