Inloopspreekuur HAN Rechtswinkel

Locatie

HAN Campus
Ruitenberglaan 31
Arnhem

Eerste hulp bij juridische vragen
Ik ben ontslagen en nu? Wat kan ik doen tegen een verkeersboete? Mag de verhuurder zomaar de huurovereenkomst opzeggen? Herkent u zich in een van bovenstaande situaties of heeft u een andere juridische vraag? Schroom niet en kom langs bij de HAN-Rechtswinkel of stel uw vraag per e-mail!

Studenten verbonden aan de HAN-Rechtswinkel geven kosteloos juridisch advies over uiteenlopende onderwerpen. De studenten zitten in een vergevorderd stadium van hun opleiding HBO-Rechten.

Inloopspreekuren
Tijdens de spreekuren van de HAN-Rechtswinkel kunt u binnenlopen voor een persoonlijk gesprek. Hierin wordt de tijd genomen om uw vragen te beantwoorden en/of problemen te analyseren. Wanneer het nodig is, kan de medewerker uw vraag verder onderzoeken om u vervolgens te voorzien van schriftelijke informatie of advies. Zo kan er bijvoorbeeld een brief voor u worden opgesteld, die u uit eigen naam kunt verzenden.

De HAN-Rechtswinkel geeft alléén advies aangaande uw juridische vragen. Indien nodig wordt u doorverwezen naar de juiste instanties die u verder kunnen helpen.

Openingstijd inloopspreekuren
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 31 - B006a
dinsdag en woensdag van 13.00 tot 16.30 uur

Meer weten?
De HAN-Rechtswinkel is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.
T 06 55 29 11 44
E Rechtswinkel@han.nl
www.han.nl/rechtswinkel