Help de Paashaas zijn eitjes terugvinden

Aanmelden vóór 3 april

Op vrijdag 7 april organiseert de wijkgroep Speelkameraadjes Presikhaaf weer een leuke paasactiviteit op de kinderboerderij in Presikhaaf voor alle kindjes van 1 tot en met 3 jaar en hun ouders, opa’s en/of oma’s.

De Paashaas is al zijn eitjes kwijtgeraakt! Samen met de paashaas en alle papa’s en mama’s gaan we de eitjes zoeken. Als alle eitjes zijn gevonden, rusten we even uit met een stukje fruit en wat te drinken. Voor de papa’s en mama’s is er koffie of thee. Daarna gaan we de paaskuikentjes bewonderen (nog even onder voorbehoud).
De kosten voor deze activiteit zijn € 1,00 per kind en we vragen aan de ouders om een stuk fruit mee te nemen (graag inleveren bij aankomst). Als je een GelrePas hebt is het gratis, wel graag een stuk fruit meenemen.

 

Programma
Het programma is als volgt: om 9.45 uur verzamelen bij de picknickbankjes voor de geitenstal, om 10.00 uur paaseieren zoeken en tegen 11.15 uur ronden we het programma af. Bij vertrek krijgt ieder kind een kleine traktatie mee van de Paashaas. U blijft uiteraard de hele ochtend zelf aanwezig bij uw kind(eren) en helpt ze met het zoeken. Let op: bij slecht weer (regen) gaat deze activiteit niet door.

Aanmelden
Vóór maandag 3 april graag aanmelden via e-mail speelkameraadjes@gmail.com of telefonisch via 06-10 34 39 43.

Namens de werkgroep Speelkameraadjes Presikhaaf
Helen Magré-Wubbeling

Bezoek ook eens onze Facebookpagina ‘Speelkameraadjes Presikhaaf’ om andere ouders in Presikhaaf te ontmoeten en voor activiteiten en speelafspraakjes in Presikhaaf.