Help de Paashaas

Help! De paashaas is zijn eitjes kwijt!

De paashaas is al zijn eitjes verloren! Samen met de paashaas en alle papa's en mama's gaan we zijn eitjes zoeken. Als alle eitjes gevonden zijn, rusten we even uit met een stukje fruit en wat te drinken. Daarna volgt een activiteit van de kinderboerderij waarbij we de kleinste dieren mogen aaien.

Vrijdag 23 maart organiseert Speelkameraadjes Presikhaaf een leuke paasactiviteit voor alle kindjes van 1 tot en met 3 jaar oud op de kinderboerderij in park Presikhaaf. Om 9.15 uur verzamelen wij ons bij de picknickbankjes voor de geitenstal. Om 9.30 uur gaan we samen paaseieren zoeken en tegen 10.15 uur ronden we het programma af.

Deelname kost een stuk fruit en € 1,00 per kind. Een vrijwillige bijdrage voor die kinderboerderij is ook altijd erg welkom. Op vertoon van de Gelrepas kost de deelname alleen een stuk fruit. Bij vertrek krijgt elk kind een kleine traktatie mee van de paashaas.

Voor deze activiteit is aanmelden niet verplicht, maar het wordt wel gewaardeerd. U blijft uiteraard de hele tijd zelf bij uw kinderen en moedigt ze natuurlijk flink aan tijdens het eieren zoeken. Voor vragen kunt u contact opnemen met Eline (telefoon 06-14 14 44 10). Let op: bij slecht weer gaat deze activiteit niet door.