09apr19:0021:00Uitnodiging inloopbijeenkomst Kenniscampus Arnhem – Velp

Details

Met deze brief nodigen de samenwerkende partijen Kenniscampus Arnhem – Velp u uit voor een inloopbijeenkomst over het Ambitiedocument Kenniscampus Arnhem – Velp. De Kenniscampus is grofweg het gebied tussen en rond de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool van Hall Larenstein. In het gebied werken we samen aan een aantrekkelijke studeer- en leeromgeving.
Omdat u in de omgeving van de Kenniscampus woont willen we u graag informeren over onze ambities met het gebied.

Ambitiedocument Kenniscampus Arnhem-Velp
De kennis-onderwijsinstellingen Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Hogeschool van Hall Larenstein en Yuverta en de gemeenten Rheden en Arnhem werken samen aan de ontwikkeling van de Kenniscampus Arnhem – Velp. Met deze samenwerking willen we het onderwijs versterken zodat de Kenniscampus een inspirerende omgeving kan worden waar onderwijs, onderzoek en het werkveld zich aan elkaar verbinden. In het ambitiedocument is onder andere opgenomen dat de vijf partijen het komende jaar gaan onderzoeken welke functies daar mogelijk bij horen. Bijvoorbeeld gezamenlijke onderzoeksruimten, ruimte voor start-ups en studentenhuisvesting. Ook willen we onderzoeken hoe we de bereikbaarheid van de Kenniscampus duurzaam kunnen verbeteren.

Inloopbijeenkomst
De inloopbijeenkomst is op dinsdag 9 april 2024 van 19:00 tot 21:00 uur op de locatie Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, aan de Ruitenberglaan 31. Tijdens deze avond kunt u op elk gewenst moment inlopen om informatie te krijgen over het Ambitiedocument Kenniscampus Arnhem – Velp.
We willen u vragen zich aan te melden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar pepijn.bos@arnhem.nl

U kunt het Ambitiedocument vinden via het bestuurlijk informatiesysteem van de gemeente Arnhem: ga naar de website https://arnhem.bestuurlijkeinformatie.nl/ en toets in de zoekbalk de term ‘kenniscampus’.

Vragen?
Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze brief? Neem dan contact op met Pepijn Bos (pepijn.bos@arnhem.nl/ 06 25 77 64 97) of Rachid Haouli (r.haouli@rheden.nl / 06 31 00 14 80).

Met vriendelijke groet, namens de samenwerkende partijen,
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Hogeschool van Hall Larenstein
Yuverta
Gemeente Rheden
Gemeente Arnhem

Liesbet Hoek
Afdelingshoofd Economie Gemeente Arnhem

more

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 21:00(GMT+00:00)

Locatie

HAN

Ruitenberglaan 31