16sep15:3019:30Theaterroute Mijn ThuishaafVol ontmoetingen, verhalen, muziek, theater en samen eten

Details

Op 16 en 17 september organiseert Muziektheater de Plaats een theaterroute in Presikhaaf met als thema thuiskomen. Ontdek wat een thuis echt betekent: waar voel je je het meest thuis? Deze theaterroute combineert theater, muziek en lekker eten. Samen met buurtbewoners uit Presikhaaf creëren we een uniek evenement.

Mijn Thuishaaf wordt georganiseerd door Muziektheater De Plaats in samenwerking met musici van Phion en heel veel wijkbewoners. Al een aantal jaar luisteren we naar verhalen uit Presikhaaf. Wie wonen hier en waarom voelen zij zich hier thuis? De theaterroute verzamelt en deelt deze verhalen. Zo zijn er bijdragen van deelnemers uit De Weldam, kinderen en volwassenen uit de wijk en van de Parkschool en de Prikkogirls in samenwerking met Collectief Koppig. Het resulteert in een mooie mix van mensen waar Presikhaaf voor staat. Want hier vinden vele culturen en verschillende mensen hun thuis. We maken korte voorstellingen die samen de route vormen. Wil je meewerken aan dit evenement? We zoeken nog acteurs, muzikanten, dansers en enthousiaste buurtbewoners!

Kijk op onze website www.muziektheaterdeplaats.nl

Kom kijken!
Ben je nieuwsgierig naar andere culturen, houd je van mooie ontmoetingen, lekker eten, muziek of theater? Kom op 16 of 17 september a.s. naar de theaterroute kijken! Kaarten zijn inclusief een klein hapje.

Praktisch
Zaterdag 16 september | 15.30 en 19.30 uur
Zondag 17 september | 11.30 en 14.30 uur
Locatie: Oosthof, Kinderkamp 9, 6825 JA Arnhem
Kijk voor meer info op www.muziektheaterdeplaats.nl

more

Tijd

(Zaterdag) 15:30 - 19:30(GMT+02:00)

Locatie

Buurthuis De Oosthof

Kinderkamp 9