Dit is een herhalend evenement

15aug19:0020:00Spreekuur Stichting Rechtswinkel ArnhemMFC Presikhaven

Details

Heeft u een vraag over een contract of heeft u een geschil met uw werkgever? Rechtswinkel Arnhem staat voor u klaar bij al dit soort vragen!
Sinds 1990 kunt u bij ons terecht voor juridische problemen en vraagstukken. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons team bestaande uit enthousiaste en gedreven rechtenstudenten, die zich vrijwillig inzetten voor de Rechtswinkel. Wij adviseren u over uw juridische positie en wat uw mogelijkheden zijn. Mochten wij er echt niet uitkomen of uw vraag verlangt professionele bijstand, dan kunnen wij u doorverwijzen naar professionele rechtshulp.
Wij draaien twee keer per week spreekuur van 19.00 tot 20.00 uur in Arnhem. Op de maandag kunt u ons vinden in MFC Presikhaven en op de woensdag in de Wasplaats in de wijk Klarendal. Na afloop van het spreekuur voorzien wij u binnen een week van juridisch advies. Door alle relevante documenten en feiten te verzamelen en mee te nemen naar het spreekuur, kunnen wij u sneller en beter helpen.

Wij kijken ernaar uit om de inwoners van Arnhem te helpen door middel van het geven van vrijblijvend juridisch advies!
Voor meer informatie kunt u kijken op onze sociale-mediakanalen bestaande uit Facebook, LinkedIn en Instagram of bezoek onze website www.rechtswinkelarnhem.nl
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of via de mail info@rechtswinkelarnhem.nl

De Rechtswinkel is afhankelijk van vrijwillige bijdragen, dus wilt u ons financieel steunen dan is dit mogelijk via onze website.

more

Tijd

(Maandag) 19:00 - 20:00(GMT+02:00)

Locatie

MFC Presikhaven

Laan van Presikhaaf 7